15 tammikuuta 2009

NYC 2009 -caset: Rockefeller Center

Ajattelin tällä kertaa olla kirjoittamatta varsinaista matkapäiväkirjaa New Yorkin -reissusta ja sen sijaan kertoa erillisistä yksittäisistä keisseistä.

Viime lauantaina pannukakkuaamiaisen ("Lumberjack": pannukakkuja, munakokkelia ja pekonia!) jälkeen kävelimme Kimmon ja Arin kanssa Midtownilla kohti MoMaa. New York oli ohuessa lumisateessa melko hiljainen, kaduilla ei liikkunut paljonkaan ihmisiä. Jossain 45. kadun paikkeilla pitkä ja hoikka nuori musta mies pysäytti meidät ja esitti hämmentävän kysymyksen:

"Yo, hey guys! What's that building with the lights and TVs and shit?"

Ehdotin kyselijälle Empire State Buildingia, mutta se oli ilmeisesti aivan väärä arvaus: "Nah, no, not the Empire State Building, man... It's the... ehhh..."

Kimmo puolestaan keksi ehdottaa Rockefeller Centeriä ja osuikin veikkauksellaan heti täysin oikeaan: "Yeah! Yeah, man! The Rock-a-fella Center, yeah! ... So... where is that?"
Kaivoin taskustani turistimaiseen tyyliin pienen kartan ("Maan! You got a map? Yeah!") ja neuvoimme avun tarpeessa olevaa kyselijää kohti Rockefeller Centeriä, joka ei ollut kovinkaan kaukana. Reippaasti matkaan lähtiessään nuori eksynyt ilmoitti vielä pätevän syynsä Rockefeller Centerin etsinnälle:
"I gotta get me a record deal - quick!"
Ihailimme hänen asennettaan kovasti. Niin sitä vain haetaan levytyssopimuksia lauantai-iltapäivänä pilvenpiirtäjistä. Mieliimme juolahti myös, olikohan kysyjä itse asiassa etsimässä Jay-Z:n Roc-A-Fella Records -levy-yhtiön toimitiloja - jotka eivät tietenkään sijaitse Rockefeller Centerissä. Toivotimme hänelle joka tapauksessa paljon onnea levysopimuksen hakemiseen. Pitäkää siis korvanne auki: joku lähitulevaisuuden uusi hip hop -kyky saattaa olla saanut uransa alkuun pientä suomalaisavustusta..!
Yllä oleva kuva on Rockefeller Centerin huipulta, Top of The Rock -näköalatasanteelta. Vasemmalta oikealle: Majuri, Kimmo, Ari, minä. Kuvan otti Rapu.
Muuta vielä: Pepsi on uudistanut logoaan! Luulin ensin, että uusi logo olisi vain jokin uuden vuoden tempaus, mutta ilmeisesti kysymys on aivan pysyvästä muutoksesta. Melko rohkea teko... Cokis ei ole tainnut muuttaa tunnustaan ikinä.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikä toivottavasti muuta :<
Pepsi on ollut mielessäni (ainakin lähes) tasavertainen kokiksen kanssa, mutta nyt laski vähän Pepsin pisteet. Uusi logo on jotenki.. vääh.. siitä puuttuu se jokin.
t.torneå

dpst kirjoitti...

Argh kuin ruma logo pepsillä ja taisi uusi Kanye West juosta vastaan?

Pete P. kirjoitti...

Joo, siis Pepsin uuden logon ongelma on oikeastaan vain se, että vanha on ihan täydellinen eikä siitä voi mitenkään parantaa.

Se (vanhan) Kanyen uusi sinkku, mikä lienee Broken Heart tai jotain, on kyllä hullun tarttuva. Vaikka se on kaikilla mittareilla aika huono biisi, se jää kyllä päähän soimaan.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.thekmiecs.com/marketing/new-pepsi-logo-looks-like-obama-campaign-logo/ En osaa linkittää :-D ja oot varmaan jo lukenu ton mutta...
Omasta mielestäni tuo logo ei kyllä järin Obaman logoa muistuta.

Pete P. kirjoitti...

Joo, eipä oikeastaan muistuta, mutta ihan hauska läppä silti.

Mietin tänään sitä, kun esim. Helsingissäkin on muutamalla katolla Pepsi-valomainos, että saiskohan niitä vanhoja sitten jostain, jos tulee uudet tilalle jossain vaiheessa... Voisin laittaa omalle parvekkeelle.

Anonyymi kirjoitti...

Haha huikee idea :-D Mä luulin että oli jotenki outoa laittaa semmone iso Pepsi-logolla varustettu kangas ikkunaan, mutta onhan se aika kesyä tohon verrattuna...

Johanna kirjoitti...

Aika läppä :D Siis toi levytyssopimus dude.

Pete P. kirjoitti...

Heh, varmasti tulet myös Lontoossa kohtaamaan aika monenlaisia jäbiä. :-) Ne on aina hauskoja keissejä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...