18 helmikuuta 2010

Saunalahti-saaga jatkuu... loppuu

Kirjoitin pari viikkoa sitten siitä, miten ala-arvoisesti toimiva puhelinoperaattori Saunalahti on. Yleisen tason ongelma oli se, että näin, miten Saunalahti käyttää oikeustoimikelvottomia päihtyneitä henkilöitä surutta hyväkseen ja myy näille väkisin liittymiä. Henkilökohtaisemman tason ongelma oli se, että Saunalahti oli muuttanut oman matkapuhelinliittymäni sopimuksen määräaikaiseksi vasten tietoani, eikä ollut poistanut määräaikaisuutta, vaikka olin sitä kaksi kertaa pyytänyt ja vaikka se oli minulle kaksi kertaa luvattu.

Päätin tuolloin, että vaihtaisin operaattoria heti, kun olisin saanut Saunalahden tuoreimman laskun maksettua. Lasku tupsahti postiluukusta eilen, joten tänään olin Saunalahden kanssa täysin sujut ja suuntasin suoraan DNA-kauppaan operaattoria vaihtaakseni. DNA:n asiakaspalvelija oli hyvin ystävällinen ja avulias eikä tuputtanut mitään ylimääräistä toisin kuin Saunalahden myyjät. Liittymäsopimus oli solmittu parissa minuutissa ja kaiken piti olla selvää...

Kunnes sain DNA:lta tekstiviestin, jonka mukaan vanhan puhelinnumeroni siirto uuteen liittymään ei onnistu, sillä olen yhä määräaikaisessa sopimuksessa Saunalahden kanssa. Jouduin siis marssimaan Saunalahden myymälään pyytämään määräaikaisuuden purkamista nyt jo kolmannen kerran! Kerroin myyjälle haluavani vaihtaa pois Saunalahdesta juuri tällaisen epätodenpuhumisen vuoksi, mutta hän ei ensin tuntunut ymmärtävän, vaan yritti vielä kahteen otteeseen kertoa minulle, että "Saunalahti on halvempi kuin DNA". Uskomatonta! Lopulta hän kuitenkin suostui kertomaan, että määräaikainen sopimus on nyt purettu. Pyysin saada tästä jonkinlaista kirjallista todistetta, mutta se ei kuulemma ollut mahdollista. Myyjä kuitenkin vakuutti vielä kolmeen kertaan, että asia on nyt näin.

Toivottavasti on. En tiedä, miten reagoin, jos joudun asioimaan Saunalahden kanssa vielä edes yhden kerran. Näillä näytöillä Saunalahtea ei voi suositella operaattoriksi kuin suurille idiooteille. (En tiedä, onko DNA yhtään sen parempi, mutta ainakaan se ei ole Saunalahti.)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...