16 huhtikuuta 2010

Monella tapaa hullut päivät

Kaikki on tällä hetkellä sekaisin, mikä on oikeastaan melko mukavaa. Olisin tietysti eri mieltä, jos itse täytyisi tänä viikonloppuna lentää johonkin, mutta nyt tuntuu siltä, että ihmisille on ehkäpä vain hyväksi kerrankin tunnustaa luonnonvoimien mahti ja jäädä maahan, kun tulivuori sumuttaa taivaat täyteen tuhkapilveä.

Ohessa oleva mukavan katu-uskottavasti kirjoitettu ilmoitus on Aleksanterinkadun lasten-H&M:n ovesta.

Hullujen aikojen helpotukseksi suosittelen kaikkia hankkimaan Akateemisesta kirjakaupasta Hullujen Päivien tarjoushintaisen elokuvalippupaketin: 10 lippua hintaan 65 euroa. Käyvät mihin tahansa näytöksiin missä tahansa Finnkinon teattereissa. Tätä edullisempia elokuvalippuja ei saa mistään - kannattaa siis käyttää hyödyksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kävin hakemassa kaksi Finkkarin leffasettiä, loppuvat kuitenkin kesken.

Kyllä Kino Engelin sarjaliput (6lippua/30€) ja Orionin yksittäisliput (5€) ovat edelleen edullisimpia leffaelämyksiä Helsingissä. Finkkarille ei tosin Stockan hintoja parempaa tarjousta ole.

/f

Pete P. kirjoitti...

Olet tietysti oikeassa. Engel ja Orion on edullisempia, mutta siellä ei näe ihan uusimpia elokuvia. (Toisaalta voidaan tietysti kysyä, miksi pitäisi nähdäkään? Vanhojakin hyviä on niin paljon, että niitäkään ei ehtisi kaikkia katsoa vaikka olisi loppuelämä aikaa.)

Finnkinon/Stockmannin tarjouksen tärkeys korostuu erityisesti opiskelijoille, joiden ennen ihan decentti opiskelijalippuhinta käytännössä tuhottiin ihan kokonaan viime vuonna typerillä rajoituksilla.

Tankearkivet kirjoitti...

Joo, mun mielestä tää ei nyt oo mitenkään mukavaa, meidänhän pitäis lentää ens lauantaina nykkiin.. iiik!!!

Pete P. kirjoitti...

Ai niin, ehh... No joo, kyllä se varmasti jo ensi lauantaihin mennessä on ohi. Toivotaan ainakin niin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...