24 joulukuuta 2010

Hauskaa joulua!


Rauhallista ja hilpeää joulua kaikille! Jokavuotisiin jouluperinteisiini kuuluu täyttää jääkaapistani yksi kokonainen hylly hyvillä limsoilla. Tässä tämän vuoden asetelma (olen ehtinyt jo avata pari, joten siksi etualalla on hieman väljää).

Joulupukki on tänä vuonna Kuumassa linjassa jotenkin jäisen oloinen - vai onko vaivaannuttavia hiljaisuuksia ollut aina näin paljon? Ohjelman pukki taisi vaihtua jokunen vuosi sitten? Tämä nykyinen ei ole mitenkään kovin taitava lasten kanssa keskustelija.



3 kommenttia:

- kirjoitti...

Hyvät joulut sullekkin! Ja kiitos hymyilyttävästä biisistä, olin jo unohtanut miten mahtavia tollaset yhteislaulu hoilotukset voikaan olla :)

Anonyymi kirjoitti...

Muuten ihan hyvä valikoima, mutta omasta mielestä toi lakritsianis (jos toi ruskea siis sitä on) oli kamalaa kun ite kerran ostin. En oo viel kaikkia erikoisia maistanut mitä esim sittarista löytyy, mutta inkiväärilimsa on ainakin hyvää.
Hyvää Joulua!

- Golden Platitudes

Pete P. kirjoitti...

Anna: Hyvää joulua! Noel Gallagherin versio tuosta biisistä on myös hyvä, mutta Sladen alkuperäinen on silti ehkä kaikkein paras. Ne tais vetää kaikki biisit ihan samalla tavalla: alusta loppuun asti vaan ihan täysillä? Ei kovin hienovaraista, mutta toimii.

GP: Tarkoitat siis root beeriä? Mun mielestä sen maahantuojilta on vähän kyseenalaista edes yrittää suomentaa sitä. "Lakritsi-anis" ei kuvaa sitä mitenkään: root beer on root beeriä, ei sitä voi kääntää. No, se jakaa kyllä mielipiteitä: monet sanoo, että se maistuu hammastahnalta. Hyvää joulua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...