14 joulukuuta 2010

Netti mukaan?

Harhaillessani viime aikoina Espoon pilkkopimeissä aamuissa olen usein miettinyt, että olisi hyvä saada internet-yhteys taskuun mukaan. Hyvät älypuhelimet maksavat useita satoja (melkein edullisen tietokoneen verran!), mutta joinain aamuina olisi korvaamattoman arvokasta päästä katselemaan esimerkiksi Reittiopasta tien päällä.

Vanha Nokia e65:ni täyttää ensi vuonna jo neljä vuotta, joten pian olisi luultavasti aika vaihtaa uuteen. Nokiaan en taida enää tarttua, ja vaikka iPhonen Safari-verkkoselain on huipputoimiva, haluan silti pitää musiikkini erillisellä iPodilla, joten tuntuisi hölmöltä kulkea kaksi Applea taskussa. Olenkin harkinnut vahvimmin jotain Android-laitetta, esimerkiksi HTC Desire Z:aa, jossa on kätevä fyysinen QWERTY-näppäimistö kosketusnäytön lisäksi.

Onko kellään lukijoista mahdollisesti kommentteja älypuhelimista? Haluaisin erityisesti kuulla nettitoiminnoista käytännössä, verkkojen kattavuudesta sekä akkujen kestosta. Olen lueskellut Androidsuomi-sivustoa ja se onkin erittäin informatiivinen, mutta haluaisin kuulla myös vähän puolueettomampia mielipiteitä Androideista ja muistakin.

14 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Mulla on just ihan samat pohdinnat käynnissä. Tähän mennessä oon harkinnut lähinnä iPhonea, mut oikeastaan vaan sen takia etten jaksais alkaa ottaa selvää kaikista muista vaihtoehdoista. Ja mulla on iPod ihan täynnä, joten jossain vaiheessa edessä ois varmaan uuden musiikkilaitteen hankinta kuitenkin, ja sen iPhonen osto vois korvata. Toivottavasti saat hyviä vinkkejä!

Jesper kirjoitti...

Testailin aikani erilaisia vaihtoehtoja iPhone:sta Ericssonin X10:n, kaikissa suurimmaksi ongelmaksi tuli näyttö ja etenkin pienikoko nettiselauksessa.

Sitten sattui niin että Apple julkisti uuden 11" MacBook Airin ja sillä tiellä olen, enkä ole päätöstä katunut.

Pete P. kirjoitti...

OK, no toi on tietysti eräänlainen vaihtoehto myös.

Golden Platitudes kirjoitti...

Jos ei nokia käy mitä oisin ite suositellut (n900 mallia) niin suosittelen tuota htc:tä. Itse joutusin tossa kesällä ostamaan uuden kännykän, miettisin kauan htc:tä mut ostin tämän n900 mallin juuri, mutta tyytyväinen on tähän asti ainakin oltu.

Pete P. kirjoitti...

Oon nähnyt N900:ää kavereilla käytössä. Se on hölmön paksu, ja en pidä siitä Nokian kynäjutusta. Muuten se vaikutti ihan asialliselta.

Nokioiden etu tällä hetkellä ois se, että esim. N8 on pikkuisen edullisempi verrattuna vaikkapa iPhoneen tai Desireen.

Anonyymi kirjoitti...

Ei muulla niin väliä, mutta vesitiivis pitää olla.

"I’d like to be under the sea, but I'd probably need a phone."

Pete P. kirjoitti...

Hahah, joo! :-D

Anonyymi kirjoitti...

On muuten taas aivan huikeata tykitystä Liamilta NME:ssä. Eihän sitä tarvitse mitään uutisia seurata, kun mies kuitenkin pistää pakettiin koko maailmanmenon sekä siinä sivussa survaisee sopivasti nää pusit Vaccinesit ja Brotherit mitättömiin mittasuhteisiinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Millos oikein vuosilistaillaan? Ei kun joo, ymmärrän. Odotellaan tietysti rauhassa sitä ensimmäistä oikeasti hyvää dubstep-albumia (tai edes -biisiä). Johan tässä on vuosi jos toinenkin mennyt, joten eipä kiirettä.

Pete P. kirjoitti...

Hienoa tosiaan, että Liam on takaisin. Vaikka Bring The Light ei biisinä sytyttänyt, niin haastattelut on aina takuuhuippuja. :-)

Vuosilistat tosiaan... Kohtahan ne on pakko aloittaa. Vähän jo pelkään etukäteen, koska olen tänä vuonna ollut tosi laiska uuden musiikin suhteen. Listoilla tulee olemaan kärjessä sellaisia nimiä, jotka olisivat voineet olla siellä jo 1996...

Anonyymi kirjoitti...

Ei se mitään. Vastaava vuosilukuni on nimittäin 1988...

Pete P. kirjoitti...

Heheh! Kerro sitten, mitä sulla on listalla!

Mutta ihan oikeesti, 2010 ei ollut mikään huippuvuosi musiikin suhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Omasta mielestä 2010 on taas ollut hyvä levyvuosi. Tosin rapin osalta, muilta osilta ei pahemmin ole mitään uutta hyvää tullut muutamaa poikkeusta lukuunottamatta... Kanye ja Big Boi kuunteluun Pete!

Kännykästä: pakko myöntää että n900 on tosiaan tällä vuosisadalla aika paksu sekä en ymmärrä tota tikkujuttua. En ole itse tarvinnut kuin kerran ja sekään ei ois ollu välttämätön. Mutta tää on kyl tähän mennessä ollu "luotettava" kännykkä jota noista "vioista" huolimatta suosittelen. Mutta htc:tä siinä mielessä että itseäni myös se kiinnostaa.


- Golden Platitudes

Pete P. kirjoitti...

Kokeilin kännyköitä kaupoissa. Perus-Desirekin vaikutti aika hyvältä. Z-malli myös. Z:n suhteen on kuitenkin sellainen fiilis, että siinä on joku pieni juttu vähän vinossa - joku, joka tullaan ihan varmasti korjaamaan pian johonkin uudempaan malliin. Harmittaisi ehkä, jos sen ostaisi nyt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...