08 joulukuuta 2010

Taksikeikka

Syksyn ensimmäinen taksikeikka tuli vasta tänään. Olen ollut koko ajan täysin valmistautunut siihen, että vielä jonain aamuna eksyn jonnekin Espoon siimekseen keskellä bussienvaihto-operaatiota ja myöhästyn koululta, jos en ota taksia.

Tänään vika oli sekä omassa itsessä että järkyttävissä liikenneolosuhteissa. Onneksi edes löysin pirssin! Päivän palkasta n. viidesosa kuluikin sitten kyytiin, mutta hiljaisen Volvon nahkainen takapenkki tuntui kyllä erinomaisen mukavalta kahden sulavasta lumesta höyryävän, täpötäyden aamuruuhkabussin jälkeen.

Muuta: Seminaarissa ei taaskaan eilen tullut mitään yletöntä höykytystä. Nyt on viikko aikaa vielä kohennella pari juttua ja sitten palauttaa gradu esitarkastukseen! Ensimmäistä kertaa tuntuu siltä, että aivan varmasti vielä joskus valmistun. Tunnelmat ovat ainakin toistaiseksi hyvät.

Muuta muuta: Beady Eye on ilmoittanut, että bändin helmikuussa ilmestyvän ensimmäisen levyn nimi on Different Gear, Still Speeding. Nimi ja kansi ainakin ovat hyvin epä-oasismaisia ja varsinkin kannessa on jopa yllättävää huumoria. Levyn nimi on tietysti kannanotto siihen, että kyseessä on käytännössä ex-Oasis, vain hieman eri "vaihteella". Kappalelistassa on mm. biisi nimeltä Beatles And Stones, josta voi luultavasti päätellä aika pitkälti levyn tyylin. Bring The Light -single ei saanut ainakaan minua innostumaan, mutta joihinkin se taisi upota oikein hyvinkin. Annetaan siis Beady Eyelle vielä mahdollisuus varsinaisen pitkän albumin kanssa.

5 kommenttia:

Amoena kirjoitti...

Jotenkin luulisi, että Suomessa oltaisiin jo ihan totuttu siihen, että lunta tulee ja joskus sitä tulee enemmän. Mulla on melkein päivittäin joku kriisi VR:n kanssa. Toissapäivänä kesti 40 minuuttia päästä Leppävaarasta keskustaan... siis pelkkä junamatka. Sen lisäksi kyseinen juna oli myös kymmenisen minuuttia myöhässä. Ei oikein enää tiedä että pitäisikö itkeä vai nauraa.

Hyvä juttu toisaalta on, että kun ne junat on tosissaan myöhässä, niin yleensä sieltä tulee joku supermyöhästynyt juna siihen aikaan kun sen oikean junan olisi pitänyt tulla.

Pete P. kirjoitti...

Tällä hetkellä on tosiaan ihan mahdotonta päästä mihinkään takuuvarmasti aikataulun puitteissa. Aina välillä miettii, olisiko oma auto parempi ratkaisu, mutta tuskinpa sekään oikein auttaisi.

Luulisi tosiaan, että viime talven perusteella lumentuloon oltaisiin varauduttu nyt kunnolla, mutta ei kovin hyvältä näytä. Tai sitten sitä vaan tuli eilen niin paljon, että mikään määrä auroja ei vaan riitä.

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan multa menny ohi vai etkö oo vaan sattunu mainitteen, mutta mihin aiheeseen sie siis päädyit? Saitko musiikin maailman sulautettua mukaan? :-)

torneå

Anonyymi kirjoitti...

siis graduaiheeseen. Olenpas selkeä

Pete P. kirjoitti...

Ah, niinpä. En olekaan täällä paljon puhunut siitä aiheesta tai koko gradustakaan.

En saanut musiikkia mukaan. Mutta sain blogit mukaan. Sanon tarkan aiheen vaikka sitten, kun se on valmis, ettei joku vaan kähvellä sitä ja kirjoita parissa viikossa ihan samanlaista kokonaan. ;-) Tässä tulee vainoharhaiseksi, mutta on ihan oikeasti joitain tapauksia, missä joidenkin on pitänyt aloittaa täysin alusta, kun ne on havainneet, että samasta aiheesta onkin jo tehty toinen tutkimus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...