19 heinäkuuta 2006

Julma MTV


MTV tekee nykyään julmia temppuja. Esimerkiksi osoittaa liian selvästi sen, miten Richard Ashcroft on vanhentunut ja laimentunut.

Viime yönä Alternative Nation -ohjelmassa näytettiin Ashcroftin uusin video Words Just Get In The Way (katso tästä tai täältä). Kyseinen kappale on kyllä uusimman levyn kohokohtia, mutta video on monellakin tapaa häiritsevä. Katsokaa itse, siinä vain on jotakin pielessä. Mm. parta, aurinkolasit, takki, kerjäläinen ja flyygeli.

No - joka tapauksessa - kontrasti muodostuu siitä, että tänään päivällä MTV näytti legendaarisen The Verven legendaarisen kappaleen Bitter Sweet Symphonyn legendaarisen musiikkivideon (katso tästä), jossa Ashcroft kävelee kadulla suoraan eteen päin varomatta vastaantulijoita. Vaikka vastaantulija olisi tatuoitu bodari, auto tai vanha nainen, Ashcroft vain tönii heidät coolisti tieltään.

Eron huomaa silmistä. Ashcroft on vain menettänyt kipinänsä. (Ja edellisessä videossaan Music Is Power [tästä] Ashcroft parodioi Bitter Sweet Symphonyn videota: hän väistelee ihmisiä ja pyytelee anteeksi. Ei näin, Richard!)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...