15 heinäkuuta 2006

The Killersin uusi single


The Killers julkaisee toisen albuminsa Sam's Town syksyllä ja ennen sitä ilmestyy single When You Were Young. Voit kuunnella kappaleen tästä.

Omat odotukseni Killersin uuden materiaalin suhteen ovat korkealla. Viime vuosien uusista yhtyeistä uskon The Killersin olevan sellainen, joka tulee jatkamaan vielä useita vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Bändin debyyttialbumi Hot Fuss sisälsi epätasaisuudestaan huolimatta muutaman todellisen klassikkobiisin ja laulaja Brandon Flowers on todella valovoimainen ja kiehtova johtomies yhtyeelle.

Mutta tämä uusi When You Were Young on ainakin muutaman ensikuuntelun jälkeen pieni pettymys. Se ei ole yhtä tarttuva kuin vaikkapa Mr. Brightside tai yhtä valtava kuin All These Things That I've Done. Uskon kuitenkin, että kappale paranee vielä ajan myötä ja onhan siinä muutamia ihan hyviä piirteitä. Kertosäkeen "He doesn't look a thing like Jesus" on loistavan outo killersismi ja lopussa tulevat korkealta lauletut osuudet kuulostavat hyviltä.

Brandon Flowers on sanonut haastatteluissa, että tulevalla albumilla Killers ottaa enemmän vaikutteita amerikkalaisesta musiikista, kun Hot Fuss oli selvästi saanut vaikutteita Britanniasta. Ainakaan tällä uudella singlellä eroa ei huomaa. Se kuulostaa vain The Killersiltä.

Ihan lupaava mutta hieman hämmentävä ensikatsaus tulevaan levyyn...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...