11 heinäkuuta 2006

Vanhojen setien aurinkolasit


Oletteko huomanneet, että vanhoilla sedillä (ja miksei tädeilläkin!) näkee todella futuristisia aurinkolaseja? Esimerkiksi tuollaisia kuin tässä kuvassa.

Aloin miettimään, että mistä he niitä oikein saavat. Ovatko ne hankittu joskus 1970-luvun tyylittömimpinä vuosina vai mitä? Mutta ei; ne ovat ilmeisesti kaihileikkauksesta toipuville tarkoitettuja erikoislaseja, jotka suojaavat herkkiä silmiä mitä tehokkaimmin.

Tässä nettiosoite, josta voi ilmeisesti tilata kyseisiä laseja (jos kehtaa... onhan se ehkä vähän mautonta käyttää kaihi-laseja, jos ei ole kaihia... vai onko?) http://www.noir-medical.com/post-cataract.htm

Muuta:

En yleensä pidä lattarimusiikista kovinkaan paljoa (jos Shakiraa ei lasketa). Se johtuu siitä, että en vain jostain syystä pidä genrelle tyypillisistä melodioista ja sävelkuluista. Siksi olenkin hämmästyksekseni (ja häpeäkseni?) huomannut, että pidän Juanésin kappaleesta A Dios Le Pido vaikka se onkin melko tyypillinen latinorock-biisi. Mutta jotenkin se rokkaa enemmän ja aidommin ja coolimmin kuin muut kyseisen genren esitykset. Tai ehkä makuni on vain muuttunut. No, tuskinpa - sillä saman miehen toisesta hittibiisistä La Camisa Negra en pidä oikeastaan yhtään.

Juanesille vielä bonusta siitä, että hänen musiikkivideonsa ovat todella hämäräperäisiä! La Camisa Negran videossa pääosassa on vanha mies, joka soittaa kitaraa ja jonka Juanes videon lopussa ottaa autonsa kyytiin ja ajaa yrmeän näköisenä pois. A Dios Le Pido -musiikkivideossa Juanesilla taas on jostain syystä ranteidensa ympärillä käsiraudat ja hän menee todella nuoren ja vihaisen näköisen tytön luokse avauttamaan ne, istuu tytön kanssa yrmeän näköisenä vähän aikaa kahvipöydässä ja kävelee sitten pois. (Ehkä pitäisi joskus katsoa nämä videot kokonaan eikä vain toisella silmällä, niin niihin saattaisi tulla jotain järkeä...)

3 kommenttia:

Tankearkivet kirjoitti...

jihuu.. onks sustakin tullu juanes-fani-- tervetuloa joukkoon.. juanes on sellanen sideslip artisti mulle.. m.m. myös kelly clark´son.

Pete P. kirjoitti...

Heheheh, kiitos! :-) Ollaan joukossa.

Kelly Clarkson... Se on erittäin taidokkaasti tehtyä sen tyylistä musaa. Taustalla taitaa olla Max Martin, joka teki mm. Britneyn ja BSB:n hitit...

Anonyymi kirjoitti...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...