17 heinäkuuta 2006

ScanBurger


Pidän McDonald'sista todella paljon. Joten minun olisi jo kokemuksesta pitänyt tietää, etteivät muut hampurilaisketjut voi olla yhtä hyviä. Silti jostain syystä päädyin kokeilemaan Kampin keskuksessa hiljattain avannutta ScanBurgeria. Kampin ravintola on ketjun ensimmäinen Helsingissä - aiemmin ScanBurger on vaikuttanut lähinnä maakunnissa.

Ravintola on sisustettu muka-viisikymmentälukuisesti punaisin vinyyli-istuimin ja Elvis-tauluin. Melko tavanomaista ja hieman turhaa, mutta ei mitenkään haitallista. Sitten ruokaan. Tilasin ns. XXL-aterian, joka merkitsee 0,4:n litran juomaa (juoman saa lorottaa koneesta itse), ranskalaisia (ranskalaisissa ei ole valmiina juuri lainkaan suolaa) ja hampurilaista jossa on kaksi 90-grammaista pihviä.

Hampurilaisen majoneesikastike oli äärimmäisen rasvainen. Pihvit olivat todella erilaisen makuisia, kuin McDonald'sissa. Aivan kuin ne olisivat kokonaan eri eläintä! En kuitenkaan halua miettiä näin syvällisesti, muuten en enää ikinä pysty syömään pikaruokapaikoissa.

Mutta lopputulos - ja syy, miksi ScanBurgerista piti ylipäätään kirjoittaa blogiin - on se, että XXL-ateria oli väsyttävin hampurilaisateria, jonka olen ikinä syönyt! Tavallisenkin mäkkiaterian jälkeen tulee lievästi raukea olo, mutta tämän jälkeen melkein nukahdin pystyyn. Menin kirjakauppaan selailemaan alennuskirjoja (onkohan 16,90 edullisin hinta, jolla Motley Crüen Törkytehtaan löytää?) ja silmissä vain sumeni ja kirjat melkein putosivat käsistä! Huh.

Eli ei todellakaan kyllä tee mieli mennä toiste. Seuraavat kaksi viikkoa syön vain vihanneksia ja hedelmiä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...