09 heinäkuuta 2006

...Tänään se loppuu


Kisojen viimeinen päivä tänään. Finaalissa Italia - Ranska.

Mikään / kukaan suosikeistani ei onnistunut mitenkään loistavasti: Englanti tippui karvaasti rangaistuspotkukilpailussa puolivälierässä ja Koller loukkaantui jo kisojen alkupäivinä.

Saksa oli kisojen ehkä positiivisin yllättäjä. Ei niin, etteikö Saksan pärjäämistä olisi osannut odottaa, mutta joukkueen aktiivinen ja hyökkäävä pelitapa oli yllätys. Uskon, että tulevissa kisoissa Saksa tulee nostamaan voittopokaalejakin.

Finaalissa olen Italian puolella. Välierävoitto Saksasta oli kyllä todella kova suoritus, varsinkin kun se tuli tekemällä 2 maalia aivan jatkoajan viimeisillä minuuteilla. Ranska on päässyt kisoissa näin pitkälle mielestäni hieman hyvän tuurin avustamana. Arvostan tietysti Zidanea kovasti ja hänelle nämä kisat ovat olleet hieno menestys ja tyylikäs lopetus loistavalle uralle.

Kaiken kaikkiaan kisat ovat olleet erittäin hyvät. Mitään ihan superklassisia suorituksia / yllätyksiä ei ole nähty, mutta pelien taso on ollut todella korkea. Ja ihan mukavaa, että nyt saadaan Brasilian tilalle vaihteeksi uusi voittaja.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...