18 toukokuuta 2010

Uusi Pepsi-logo vihdoin Suomessakin

Pepsi on näemmä ottanut uuden logonsa käyttöön nyt Suomessakin. USA:ssa symboli vaihtui jo ainakin puolitoista vuotta sitten. Pidän oikeastaan kummastakin versiosta - klassisesta kenties hieman enemmän. No, vaihtaminen avaa aina sen mahdollisuuden, että joskus tulevaisuudessa voidaan taas palata perinteiseen ja se tuntuu silloin kovin ylevältä ja nostalgiselta.

Tänään löysin itselleni kesäkurssilta Arkkivihollisen. Varttunut täti lausuu yksinkertaisesti niin vääriä mielipiteitä, että niihin on pakko reagoida tyrmäävästi. Yliopistossa yleensä kuulee harvoin mitään täysin väärää - ennemminkin vain jotain, jonka kanssa ei itse ole samaa mieltä, mutta joka on silti perusteltavissa. En kuitenkaan keksi perusteita esimerkiksi väitteille, että postiluukusta tursuavia suoramarkkinointikirjeitä pitäisi avata sen takia, että "joku nekin on tehnyt ja nähnyt vaivaa" tai että Jari Tervon brändi kirjailijana on huonontunut tyylinmuutosten myötä. Oli siis aivan pakko kommentoida ja väittää vastaan. Ensi kerralla tavataankin sitten pihalla, täti.



The Drumsin Summertime! -EP:ltä löytyvä Down By The Water on hieno kappale. Siinä on hieman jotain stonerosesmaista - tai kuin jos Glasvegas vaihtaisi mustat farkkunsa keveisiin shortseihin ja suuntaisi rannalle, mutta olisi silti yhä surullinen.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...