06 marraskuuta 2010

Beady Eye -single jo tässä kuussa?

Nettilevykauppa Recordstore.co.uk:n sivuilla oli hetken aikaa tieto, jonka mukaan Beady Eyen ensimmäinen single Bring The Light ilmestyisi 22.11. ja sisältäisi nimibiisin lisäksi B-puolen Sons Of Stage. Julkaisijaksi oli sivuilla nimetty "Beady Eye Records". Hetken kuluttua kaikki informaatio kuitenkin poistui Recordstroren sivuilta ja tällä hetkellä haulla "beady eye" ei löydy mitään.

Tuskinpa single siis vielä aivan pian ilmestyy, mutta ainakaan se ei voi kovin kaukana olla! Kansikuva näyttää erittäin tyylikkäältä - todella Beatles-vaikutteiselta totta kai. Odotellessa voidaan arvuutella vaikkapa sitä, onko B-puoli Sons Of Stage cover-versio 1990-luvun alun brittibändi World Of Twistin kappaleesta Sons Of The Stage.

Beady Eyen nettisivut avattiin eilen.

4 kommenttia:

Golden Platitudes kirjoitti...

Odotan tätä singleä innolla. Saa nähdä millaista kamaa on luvassa. Ihan hyviä biisejä Liam on ainakin Oasikselle tehnyt.

Pete P. kirjoitti...

Niin no, nimenomaan ihan hyviä, ei hirveän paljon sitä parempia ainakaan.

Andy Bell sanoi kesällä, että uudella levyllä olisi 5 Liamin säveltämää biisiä ja 3-4 Gemiltä ja Andyltä kummaltakin.

Anonyymi kirjoitti...

En vaan kykene yhtään innostumaan.

Haluan Oasiksen, en mitään varaversiota. (Tiedän, kuulostaa noin kuusivuotiaalta.)

Eikä minun Oasis sisällä edes Gemia ja Andya, he tuntuivat koko ajan varamiehiltä.

Pete P. kirjoitti...

Mmm-m, ihan ymmärrettävää. Oasis ehti olla oikeastaan kaksi eri bändiä: 1992-1999 ja 2000-2008. Mulle Oasis-kriteeri on kuitenkin se, että pitää olla Noelin tekemiä biisejä Liamin laulamina. Aika sama, kuka niillä soittaa, tai mitä niissä soitetaan. Beady Eye ei tietenkään täytä tätä kriteeriä.

Mutta Liamia on aina hauska seurata. Se on kuitenkin yllättävän skarppi tyyppi: ei se tätäkään selkeästi ole tekemässä mitenkään hutaisten, vaan ihan huolella. Hyviä haastatteluja taas takuuvarmasti tulossa.

Mitäköhän Noel miettii? Sillä on ehkä aika kovatkin paineet, jos se soololevyn joskus julkaisee? Biisien pitäisi nimittäin olla reilusti keskitasoa parempia, jotta siinä olisi mitään järkeä. Ehkä siksi levystä ei ole kuulunut mitään varmaa vielä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...