29 marraskuuta 2010

Joulukalenteri löydetty

Tämän vuoden joulukalenteriksi valikoitui Rohan-merkkinen, talon muotoinen kalenteri. Boksi näyttää mukavan erikoiselta ja sisältää päälle liimatun suomenkielisen tarran mukaan "erilaisia suklaakuvioita, -kolikoita ja herkullisia marmeladeja". Etenkin marmeladit kuulostavat jännittäviltä!

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tässä toiminnassa on jotain todella kannustettavaa.

Pete P. kirjoitti...

:-D

terhi kirjoitti...

melkoisen hieno joulukalenteri kyllä. mutta kiitos teekalenterivinkistä, nyt on pitkästä aikaa jonkinlainen joulukalenteri.

Johanna kirjoitti...

Odotan mielenkiinnolla taman vuoden postipojan reaktioita kalenteriin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tämänkaltaset postaukset on semmonen turvapaikka mihin voi paeta aikuisuutta. Ja mie tarkotan tätä kaikella hyvällä, oikeasti. Kiitos niistä kaikista absurdeista arjen helmistä joista jaksat innostua. Tunne jota on vaikea selittää: vähän niinku että olis lapsi jälleen eikä tarvis välittää kaikista maailman jutuista vaan vois vaan keskittyä siihen mihin kulloinki sattuu mielenkiintoa kasvattamaan.

Siis äh, tästä selityksestä ei tuu mittään, koska jokainen ihminen kokee jutut omalla uniikilla tavallaan, kokemuspohjat sun muut vaikuttaa niin älyttömästi. Eli et periaatteessa varmaan saa kiinni siitä mitä tarkotan. Mutta joskus kaukaisina peruskouluvuosina oli niin ihana jäähä talvella välitunniksi luokkaan, koska oli paljo pakkasta, ja piirtää talvinen yömaisema jossa oli punatulkkuja.Tämmösistä postauksista tulee sama turvallisuuden tunne.

Eksyin tosi kauas pointista, mutta: kiitos.

torneå

Pete P. kirjoitti...

Torneå, tiedän kyllä mitä tarkoitat. Ja kiitos sulle, toi oli todella mukava kommentti! Ei kenenkään ole pakko kasvaa aikuiseksi - ei ainakaan ihan kokonaan. Se on tylsää, jos hyvät jutut unohtuu vaan siksi, että on "liian vanha" niille, tms. ottaa itsensä liian vakavasti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...