01 marraskuuta 2010

Harder, faster, scooter

Huomasin äsken kylpyvettä laskiessani ja smoothie-marjoja sulattaessani, että jogurtti oli päässyt loppumaan. Ilman jogurttia ei smoothie eikä varsinkaan smoothie / kylpy -kombinaatio onnistu! Kello oli jo varttia vaille yhdeksän ja kaupat siis jo melkein sulkemassa. Kävellen en olisi ehtinyt - ja polkupyörästäni oli ketjut rempallaan. Täytyi siis keksiä jotain uutta ja ovelaa.

Muistin, että taloyhtiön pyöräkellarissa oli joukko lasten potkulautoja, jotka eivät tietenkään olisi lukittuina. Kävin siis sosialisoimassa yhden niistä kauppareissua varten ja ehdin oikein mainiosti. Pimeitä marraskuisia katuja pitkin on paljon hauskempi potkutella kuin kävellä, eikä kiirekään oikein tuntunut kiireeltä, kun kyyti oli niin hauskaa.

Voin antaa kaikille kauppamatkansa potkulaudalla tekeville vielä sellaisen vinkin, että takaisin tullessa kauppakassia kannattaa roikottaa tukijalan puolella. Potkujalan puolella ollessaan pakaasit heiluvat hieman liian viuhasti.

Paikallisen marketin kassapojalla oli muuten huomattavan laajentuneet pupillit. Ehkä juuri ennen sulkemisaikaa oli jo vähän ehditty rentoutua?

8 kommenttia:

Amoena kirjoitti...

Tai ehkä se oli käynyt juuri aikaisemmin silmälääkärissä? :D Mulle laitettiin just vähän aikaa sitten silmälääkärissä sellaisia silmätippoja, joiden tarkoitus oli laajentaa pupillit mahdollisimman isoiksi. Ihan perustarkastuksessa siis. Siinä meni joku kolmisen tuntia että ne palautui takaisin normaaliksi. Oli ihan kivaa mennä julkisilla ja takaisin töihin niiden kanssa, koska ne tosiaan oli niin isot ettei varmaan jäänyt keneltäkään huomaamatta :D

Anonyymi kirjoitti...

Höh, luulin hetken, että tässä blogissa olis kerrankin puhuttu kunnon musiikista :(

Pete P. kirjoitti...

Höh, luulin hetken, että tässä blogissa olis kerrankin puhuttu kunnon musiikista :(

Hehhheh :-D

Amoena: Okei, joo, se on tietysti mahdollista. Ehkä se oli käynyt silmälääkärissä.

Pete P. kirjoitti...

Heheh, mun kaveri kommentoi tätä Facebookissa, että "Sun elämä on action-komedia". :-D

K kirjoitti...

Tämähän on kuin kohtaus action-komediasta, totta tosiaan! :D Potkulauta oli takuulla vikkelä apu kiireisessä transportaatiossa.

Henna Riikka kirjoitti...

Hajosin jo otsikon kohdalla.

Potkulauta olis kyllä siisti vehje, mutta vielä siistimpi ois skeittilauta. Monesti aamuisin työmatkalla sama tyyppi rullaa skeittilaudalla ohitse ja oon päätellyt että sekin varmaan kulkee töihin, koska on liikkeellä aina samaan aikaan ja ulkomuodollisesti vaikuttaa enemmän työssäkäyvältä kuin opiskelijalta. Mutta siis, kuin älyttömän siistiä ois kulkea skeittilaudalla töihin?! Sais työkaveri-tädit pyöritellä silmiä kun pyrähtäsin pokalla skeittilaudalla sossuun. Ehkä säästän tän idean keski-iän kriisiä varten..

Anonyymi kirjoitti...

"Helsinkiläismiehelle tuomittiin potkulaudan luvattomasta käyttöönotosta 2 päiväsakkoa. Syyttäjä aikoo valittaa päätöksestä"

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

Heheheh, joo... Itse asiassa pelkään ihan oikeasti, että joudun joskus jostain "vahingossa" tehdystä jutusta oikeuteen / vankilaan. Mutta onneksi ei ehkä tästä casesta. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...