11 marraskuuta 2010

Heikoilla jäillä

Marraskuun pimeydessä täytyy yrittää elää rauhallisesti. Päiviin pitää suhtautua varovaisesti - kuin kävelisi koko ajan heikoilla jäillä. Täytyy olla hyvin tarkkaavainen, ettei kaamosmasennus pääse iskemään: se täytyy nujertaa heti alkuunsa jo ensimmäisten merkkien hiipiessä kohti.

On tärkeää yrittää pysyä kaiken aikaa hyvillä mielin. Esimerkiksi lähteä pois kirjastosta juuri siinä vaiheessa, kun on saanut luettua jonkin hyödyllisen artikkelin tai kirjoitettua sivun tai pari. Ennen, kuin katoaa turhien artikkelien keskelle tai jämähtää kirjoittaessa johonkin esteeseen.

Olen nyt myös käyttänyt Valkee-korvakirkasvaloja parin viikon ajan. Ne tuntuvat tehoavan samalla tavalla kuin perinteinen kirkasvalolamppu. Oikeasti kirkkaassa valossa on hauskempi istuskella, mutta Valkeet ovat tehokkaammat, sillä ne voi napsaista korviin vaikka siksi aikaa, kun laittaa aamulla teen kiehumaan. 12 minuuttia päivässä riittää. Itse "kuulokkeet" ovat hieman hankalasti muotoillut ja ne eivät pysy korvissa, jos liikkuu kovasti samaan aikaan. Esimerkiksi kävellessä ne tuppaavat tippumaan. Myös korvanappien johto on hieman liian lyhyt: se ei aivan ylety esim. takin taskusta korviin asti. Voin silti suositella Valkeeta jokaiselle, joka on kokenut saavansa apua kaamosalakuloon kirkasvalolampusta. Ja kirkasvalolamppua ylipäätään suosittelisin aivan kaikille.

Marraskuussa täytyy hankkia piristystä pienistä asioista. Esimerkiksi siitä, että Fazerin Joulusuklaata on taas saatavilla tai siitä, että Alan Partridge on tehnyt paluun uudessa nettisarjassa, josta julkaistaan uusi osa aina perjantaisin. Viime viikon jakso on tässä:



Steve Coogan on pääosassa myös BBC:n uudessa komediasarjassa The Trip, jossa Coogan ja Rob Brydon esittävät fiktiivisiä versioita itsestään ja kiertelevät Englannin maaseutua ravintolakriitikoina. Laitoin sarjan ensimmäisen jakson juuri latautumaan torrentista. Coogan on yleensä hyvä aivan kaikessa, missä ikinä esiintyykin.

kuva Flickr-käyttäjältä Ross Mackenzie

2 kommenttia:

June kirjoitti...

Valkeen kuulokkeet on kyllä todella karmeat, joudun laittamaan aina niiden päälle isot luurit jotka pitävät nappeja paikallaan. Mutta mulla ei siis pysy minkäänlaiset nappikuulokkeet muutenkaan ikinä korvissa, että sikäli. Kai niistä on jotain apua ollut, koska tuntuu että pahin kaamosmasis on selätetty. Tai sitten se on vain toiveajattelua :) (ja toki stressi vaikuttaa älyttömästi, kun tuntuu että itsellä on kokoajan liikaa meneillään)

Mä en ole vieläkään saanut Fazerin piparisuklaata (joulusuklaa on pahaa), mutta ehkä tässä joku päivä. Ainakin sitten joulukuun puolella, kun virallisesti saa syödä :P

Pete P. kirjoitti...

Heh, joo Joulusuklaa kai jakaa vähän mielipiteitä. Mä tykkään, että piparin joukossa on myös rusinoita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...