08 tammikuuta 2011

Beady Eye - The Roller



Beady Eye yllättää taas! Pidän tästä biisistä todella paljon. Bändi kuulostaa hienon rennolta ja Liam on aivan huippukunnossa. Beady Eye on nyt parantanut jokaisella uudella julkaistulla biisillä - odotukset albumia kohtaan ovat nyt jo yllättävän korkealla!

Uusimmassa Q-lehdessä muuten kerrottiin, että Noel on pyytänyt livebändiinsä kitaristiksi The Sand Band -nimisen yhtyeen laulaja-kitaristi David McDonnellia. Kun tällaisia uutisia alkaa pikkuhiljaa tippua, eiköhän voitaisi odottaa, että Noelkin olisi julkaisemassa uutta musiikkia jo piakkoin. Ja Liamhan sanoi äskettäin lehtihaastattelussa, että Noelin soololevy koostuu Dig Out Your Soul -sessioissa nauhoitetuista kappaleista, jotka Noel on "varastanut" Oasikselta ja joiden alkuperäisversioilla Liam on laulanut. Mielenkiintoinen Gallagher-kevät on siis odotettavissa!

4 kommenttia:

Lauri kirjoitti...

Eka Beady Eyen biisi joka vakuutti! Niin kuin sanoit, niin kuulostaa todella rennolta ja pakottomalta. Ensimmäinen biisi, mistä ei voi sanoa, että Oasis tekisi sen paljon paremmin.

Onnea muuten vaihtopuolivuotisellesi! Lontoo on yksi niistä kaupungeista, joissa itse haaveilen asuvani edes pienen hetken. Nauti! :)

Pete P. kirjoitti...

Joo, just toi on erinomainen pointti: tää on niin hyvä biisi, että Oasis ei tekisi tätä paremmin. Eli tää oikeuttaa Beady Eyen olemassaolon ihan omana itsenään, ei pelkästään minään Oasis-korvikkeena.

Kiitos toivotuksista! Tänne tuleminen oli ehdottomasti oikea ratkaisu. Vaikka olen ollut täällä vasta 3 päivää, tää tuntuu jotenkin kodikkaalta paikalta.

Anonyymi kirjoitti...

FLW oli todella positiivinen yllätys. TR:n ylistystä - jota on aika yllättäviltäkin tahoilta saanut lukea/kuulla - en oikein ymmärrä, niin selvä ripoffi se on.

Mutta yleissti fiilikset Beady Eyen suhteen ovat kyllä korkeammalla kuin ikinä olisin etukäteen kuvitellut. Ihan kuin Liam olisi yhtäkkiä aikuistunut...

Jonny kirjoitti...

Juttu onkin siinä että se vaan on hyvä biisi ja miellyttävä, sillä ei oo väliä onko sen joku tehnyt joskus ennen jos se on hyvä.

Ja jos joku sen on tehnyt niin siinä ei oo ainakaan Liam Gallagher ollu laulamassa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...