26 tammikuuta 2011

Konserttisuma



Keväällä onkin tulossa suoranainen konserttisuma! Varailin eilen illalla ja tänään aamulla vähän lippuja ja olen nyt menossa katsomaan Glasvegasia maaliskuussa, Pete Dohertya toukokuun alussa ja Suedea kolme kertaa toukokuun loppupuolella. Maaliskuun lopun Elbow-liput oli hankittu jo aikaisemmin.

Tuntui tietysti hieman kuumottavalta näppäillä luottokortin numeroa näin tiheään tahtiin lippusivuilla, mutta tätä vartenhan Lontooseen on tultu.

Uskon, että kaikista tulee aivan huippukeikkoja. Glasvegasin tämänhetkinen meininki vaikuttaa niin oudolta, että tuloksena on joko upea comeback tai rohkea katastrofi. Dohertya en ole koskaan nähnyt livenä, joten kokemuksesta tulee varmasti kiinnostava. Ja Suede siis soittaa kolmena peräkkäisenä iltana kolme ensimmäistä albumiaan kokonaan! Vaikka bändin re-union on mielestäni mennyt jo vähän liian pitkälle (olisiko ollut tyylikkäämpää vain lopettaa yhteen keikkaan?), tilaisuus kuulla Dog Man Star konsertissa on kuitenkin ohittamaton mahdollisuus.

Konserttikeväästä tulee siis kiireinen. Toivottavasti ehdin / löydän tällaisten tuttujen nimien lisäksi myös uusia, itselleni aiemmin tuntemattomia bändejä.

Muuta:
En ole pariin päivään poistunut 500 metriä kauemmaksi huoneestani. Kävin kirjastossa lainaamassa kasan kirjoja ja yritän nyt kirjoitella esseitä. Deadlinet eivät rysähdä vielä päälle, mutta ajattelin, että olisi kerrankin fiksua tehdä asioita etuajassa. Ulkona on kuitenkin pimeää, kylmää ja sateista, joten on parempi tehdä sisätyöt nyt, jotta keväällä jää sitten enemmän aikaa muulle puuhailulle.

Koska täällä ei ole yhtä hyviä yliopiston tarjoamia tietokonetiloja kuin Helsingissä, joudun siis työskentelemään omassa huoneessani. Kuuden vuoden yliopistokokemuksella kotona työskentely ei ole koskaan onnistunut kovin hyvin, mutta nyt ei oikein ole vaihtoehtojakaan. Paljon aikaa on tietysti kulunut YouTubessa, Angry Birdsissä, Wikipediassa ja yleisessä googlettelussa. Kirjatkin ovat kuitenkin hyvin mielenkiintoisia, joten käytännössä ei ole mitään syytä, miksi ei voisi keskittyä lukemiseen.

... Paitsi esimerkiksi tämä sivu, josta voi ladata kaikki maailman lehdet pdf:inä...

6 kommenttia:

- kirjoitti...

Oon niin kateellinen noista kaikista keikoista! Ainakin Glasvegas ja Pete D. olis mahtavaa nähdä.


Ja hei mitäh, Angry Birds? Lol, sinäkin brutukseni...

Pete P. kirjoitti...

Hahah, no joo, se on nyt jo pelattu läpi, eli eiköhän se addiktio ollut aika lyhytkestoinen. Mutta tosiaan toimiva peli! Tavallaan olen jopa aika ylpeä, että ko. homma on Suomessa keksitty! ;-)

June kirjoitti...

SUEDE! Kuolen!!!!

Pete P. kirjoitti...

Kolme Suedea hei... ;-)

Miia kirjoitti...

Oi oi, miten hienoa! Yksi syy, miksi Lontoo on ihan paras ja Luottokortti keksitty.

Näin Sueden joulukuussa Berliinissä, oli itselleni ihka ensimmäinen Suede-keikka (!). Tuli vain sellainen olo, että juttu on koettava vielä ennen kuin on (taas) liian myöhäistä. Nyt voi taas jatkaa elämää vähän rauhallisemmin mielin. Minusta Brett oli kyllä huippukunnossa.

Yhtye soitti joskus 2002 tai 2003 kaikki levynsä läpi Lontoon ICAssa. Asuin silloin Lontoon kupeessa, mutta en au pair -pestiltäni päässyt keikoille keskellä viikkoa. Suututti.

Dog Man Star alusta loppuun <3 Varmasti suhteellisen upea elämys. Oma Suede-suosikkini. Berliinissäkin repesin itkuun, kun We Are The Pigs alkoi soida.

Aida kirjoitti...

Sama ongelma, sain just jouluna Suomessa ollessani ihka ensimmäisen luottokorttini, ja heti meni rahat keikkalippuihin, ja lisää pitäis hankkia... oh noooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...