05 maaliskuuta 2006

Crowded House: Fall At Your Feet



Vaikka kello on nyt 05.30 aamulla, kestää seuraava väittämä päivänvaloakin: Crowded Housen Fall At Your Feet on yksi kaikkien aikojen parhaista pop-kappaleista!

Olen jo pitkään ihmetellyt, miksi Fall At Your Feetia ei noteerata kaiken maailman "TOP100 Parasta" -äänestyksissä. Se on loistava sävellys, ja Crowded Housen alkuperäisesitys on siitä totta kai paras versio (unohtakaa James Blunt, hänen versionsa on kamala - enkä ollut edes kuullut sen olemassaolosta ennen kuin aloin kirjoittaa tätä viestiä ja etsin vähän taustatietoa).

Fall At Your Feet yhdistelee U2-maista tasaista bassokuviota, loistavan monipuolisesti liikkuvia melodioita ja yksinkertaisen kauniita lauluharmonioita. Se on ainutlaatuisen loistava kappale! Todetkaa vaikka itse, olkaa hyvät: http://rapidshare.de/files/14721375/fallatyourfeet.mp3.html Kappale löytyy myös yhtyeen hienolta Woodface-albumilta (1991).

(P.S. Satuin myös näköjään löytämään Crowded Housesta siedettävän coolin näköisen kuvan - tätä ei usein kyseisen bändin kohdalla tapahdu!)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...