22 maaliskuuta 2006

Oasis-videot iPodiin!


Klikkaa tästä päästäksesi sivulle, josta voit ladata lähes kaikki Oasiksen musiikkivideot mp4-muodossa! Mp4-videoita voi katsella sekä koneen ruudulta että uusimman sukupolven iPodeista!

Sivulta löytyvät kaikki Oasiksen legendaariset musiikkivideot, joita ei nykyään näe lähes missään. On jotenkin jännää huomata, että jo kymmenessä vuodessa esim. jotkut vaatteet näyttävät hieman huvittavilta.

Oma suosikkini tällä hetkellä on kappaleen D'You Know What I Mean? video vuodelta 1997. Se on Oasista järjettömimmillään: bändi tulee helikopterilla talvitakit päällä kesäiseltä näyttävään rauniokaupunkiin ja pian paikalle saapuu myös yleisöä, joka alkaa räjäytellä hätäraketteja! Lisäksi Liam ja Noel laulavat kappaleen väärinpäin nauhoitettuja osia kuin ne muka olisi edes mahdollista laulaa etuperin...

Lisäksi kaikki videot, joissa Liam ei laula mutta on muuten mukana, ovat näkemisen arvoisia! Esim. Don't Look Back In Anger tai Where Did It All Go Wrong: Liamin ei tarvitse keskittyä laulamiseen, joten hän mm. tekee kuperkeikkoja ja tunkee sytytetyn savukkeen korvaansa! Loistavaa!

1 kommentti:

Tankearkivet kirjoitti...

kuules pete p. kyllä mä tiedän ketkä laulaa mitkä laulut. nekillä on laulu nimeltä laura non c'è ja eroksella on laulu nimeltä laura. näin se vaan on ..mähän oon tää italia-kaikki-tietävä.

mutta muuten mahtavaa et joku edes kommentoi mun bloggia. lisää vaan. ja niin kyl se B&S laulu on kerrassaan roofliftning. aivan sensaatiomainen.. ja lisää tuppaa tulla.


mukavaa päivää ystäväiseni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...