20 maaliskuuta 2006

DPT vuotaa


Ex-Libertines Carl Barâtin uuden yhtyeen Dirty Pretty Thingsin toukokuussa ilmestyvältä levyltä Waterloo To Anywhere on vuotanut etuajassa nettiin kolmen kappaleen satsi.

Levy-yhtiö on näemmä ollut aika tarkka ja hyvin löytänyt ja poistanut kaikki linkit, joten en voi antaa mitään suoria linkkejä, mutta itse löysin kappaleet yhteenpakattuna .zip-tiedostossa MySpacen kautta...

Nyt ilmestyneet kappaleet ovat nimeltään You Fucking Love It, If You Were Wondering ja Gentry Cove. You Fucking Love It on suoraa ja nopeaa punk-tykitystä, Gentry Coven säkeistöissä on hieman ska-vaikutteita ja If You Were Wondering on todella melodinen ja miellyttävä kappale, jonka voisi kuvitella olevan vaikkapa The Killersin tekemä. Kaikki kappaleet ovat jollain tavalla enemmän tai vähemmän surumielisiä ja melankolisia.

Vaikuttaa siltä - kuten ennakkoon arvelinkin - että Barâtin tyyli verrattuna entisen bändikaverinsa Pete Dohertyn Babyshamblesiin on hieman hiotumpi ja kaupallisempi, mutta ei yhtä intohimoinen ja jännittävä. Dirty Pretty Things kuulostaa joka tapauksessa silti sen verran mielenkiintoiselta, että odotan albumia innolla.

http://www.dirtyprettythingsband.co.uk

http://www.myspace.com (ehkä kappaleet löytyvät täältä vielä... ;-))

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...