02 lokakuuta 2007

Aina joskus kannattaisi ajatella ennen kuin avaa suunsa...

... Kuten esimerkiksi taas tänään.

Luennolla piti keskustella parin kanssa moniavioisuudesta. Kerroin, että mielestäni tavallinenkin avioliitto on äärimmäisen typerä asia, joten moniavioisuus on vielä tuplasti, triplasti tai miten monta kertaa vain typerämpää.

Parini vastasi: "Niin... Mä oon nyt ollut kahdeksan vuotta naimisissa..."

(Olisihan se pitänyt arvata.)

Mutta keskustelusta tuli lopulta aika mielenkiintoinen. Parini itse asiassa varauksella kannatti polygamiaa, koska silloin "eri vaimoilla voisi olla eri tehtävät" eikä yhden vaimon tarvitsisi synnyttää niin paljon lapsia. Sillä raskaana oleminen on kuulemma "todella rankkaa".

Niinpä.

Muuta: Tämä oli suuri yllätys ja saattaa hyvin mahdollisesti mullistaa sen, miten, milloin ja millä hinnalla musiikkia tulevaisuudessa julkaistaan. Todella rohkea veto Radioheadiltä! Mielenkiintoista nähdä, miten tässä käy.

MP3: Radiohead - Exit Music (For A Film) [lähdeblogi]

4 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Mitä sä oikein opiskelet nykyään...?

Pete P. kirjoitti...

Hahaha, hyvä kysymys!

Naistutkimusta.

No ei. Tääkin oli taas enkun-tunnilla. Mutta en viitsi kertoo kaikkii juttuja että "se oli enkun-tunnilla", joten yritin ilmaista sen eri tavalla. ;-)

Ei mul oikeen oo mitään muita kursseja nykyjään.

P.S. Kiva kuulla susta! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein. Vähemmän kursseja - parempi elämä.
Oi vitsi muuten! Toi tunnisteteksti joka estää robottispämmäyksen on nyt "vokue" -> Muotilehti, jonka perustan keski-ikäisille toimihenkilönaisille! Siellä on pelkästään Ritva Fallan tuotteita!

Pete P. kirjoitti...

Hahahaha :-DD
Noissa tulee randomilla välillä niin hienoja juttuja. Joskus tekis ihan mieli käyttää niitä sanoja puheessa.

Pystyisköhän Vokueen jotenkin yhdistämään mun lehtisuunnitelman, joka ois käytännössä pelkkää 100-lehden tekstariosaston tyylistä, mutta jaettuna aihepiireihin kuin Hesari...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...