03 lokakuuta 2007

Lord Don't Slow Me Down: musiikkivideo / mp3 / DVD / klubi



Oasis-aiheista kokopitkää dokumenttielokuvaa Lord Don't Slow Me Down esitettiin viime vuonna erityisnäytöksissä ympäri maailmaa ja DVD-julkaisuakin odotettiin jo viime jouluksi, mutta odotus on viimein ohi vasta tässä kuussa. Elokuva julkaistaan tupla-DVD:llä - joka sisältää hienon dokumentin lisäksi myös Manchesterin-konsertin - 29.10. ja sitä ennen julkaistaan elokuvan upouusi nimikappale digitaalisena singlenä 21.10. Lisää virallista infoa tästä. Jos haluat kuitenkin ladata Lord Don't Slow Me Down -biisin jo nyt, tee se tästä.

Mielestäni Lord Don't Slow Me Down on jopa yllättävän hyvä kappale. Ehkä hieman liian blues-vaikutteinen, mutta ei onneksi kovin paljon. Oasiksen tämänhetkisessä kokoonpanossa on innostavaa energiaa, joka tekee köykäisemmistäkin sävellyksistä toimivia esityksiä. Etenkin Zak Starkeyn rummutus on mahdollisesti maailman parasta tällä hetkellä, ja tässä kappaleessa on jopa kaksi rumpusooloa! Lisäksi Noel laulaa riittävän eläytyvästi, jotta Liamia ei tule ikävä, ja aloitusrivi "I'm tired and I'm sick / I've got a habit that I just can't kick" on tehokkaasti huomiota herättävä. Noelin tulkinnassa on jopa hieman wellermäistä sanojen sylkemistä, mikä on erittäin hienoa.
Ja lopuksi kotimaan Oasis-uutisia: Liam and Patsy Recreation Club recreatioi itsensä jälleen haudan partaalta takaisin ihmisten ilmoille ja esittää Lord Don't Slow Me Down -elokuvan Semifinalissa tiistaina 30.10. Äärinautinnollisen elokuvakokemuksen lisäksi tarjolla on alkukesästä taiturimaisilla Oasis-tulkinnoillaan säväyttänyt duo Juha Lahti & Jussi Hämäläinen Oasis Export sekä kaikki muut definitiivisen välttämättömät Recreation Club -höysteet:


(Loistelias juliste! Kuva on ajalta jolloin Liam vielä käytti verkkareita! Tässä kuvassa Liam näyttää kainuulaiselta metsurilta, joka on aloittelemassa viikonloppua! Patsy Kensit näyttelee nykyään Emmerdalessa! Uskomattomia asioita on tapahtunut ja tapahtuu!)
Jos Oasis on lähellä sydäntäsi, tätä ei kannata missata missään nimessä! Jopa Tahitilta tai Irkutskista asti matkustaminen on suositeltavaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Fookin' A!

SOTSOG -aikaisesta Liam and Patsy Recreation Clubista onkin vierähtänyt tovi..

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

No niin! Nyt siis ehdottomasti tällä kertaa Semifinaliin!

Itse muistan että näin silloin SOTSOG:in aikoihin Nyt-liitteestä mainoksen Clubista, mutta en keksinyt pätevää ratkaisua ongelmaan, miten pääsisin 14-vuotiaana sisään mihinkään ikärajaa vaativaan paikkaan.

Anonyymi kirjoitti...

hieno homma, että tällasia järkätään meille 90-luvun musaa kaihoisasti muisteleville... Muistan muutaman vuosi sitten Semifinaalissa olleet Suede-kekkerit, joissa soitti aivan loistava tanskalainen tribuuttibändi. Killing of a flashboy oli hieno kuulla livenä lähes aidon kuuloisena =)

Pete P. kirjoitti...

Sellaiset Suede-festaritkin on muuten järjestetty kai joka vuosi siitä lähtien, ainakin tänä kesänä oli. Suede on ehkä #2 (/ #3?) suosikkibändini, mutta en ole silti uskaltanut mennä paikalle. Musta tuntuu että Suede-faneihin on pesiytynyt vähän sellaisia ärsyttäviä semi-goottejakin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...