04 maaliskuuta 2009

Hämmentävä hivelykättely

Kättely on ainakin teoriassa sen verran yksinkertainen tapahtuma, ettei sen pitäisi olla mitenkään ongelmallista. Mutta silti hyvin monesti joutuu jotenkin oudon tai epämiellyttävän kättelytilanteen uhriksi.

Tänään oli yksi erikoisimmista: omituinen aloitettu, keskeytetty ja uudelleen jatkettu hivelykättely. Ojensin käteni vastapuolelle, ravistin pari kertaa ja sitten irrotin otteeni - mutta toinen osapuoli pitikin yhä kädestäni kiinni. En siis päässyt kättelystä irti, joten tartuin vastakättelijän käteen uudestaan, ja vielä jostain kumman syystä yritin etsiä jatkokättelyyn jotenkin paremman otteen. Sivelin siis hänen kättään pari kertaa oudosti sisäpuolelta, kun jo loppuneeksi luullun kättelyn jatkuminen yllätti minut.

Se oli ehkä huonoin kättely, jossa olen koskaan ollut mukana, vaikka olenkin joutunut todistamaan vaikka minkälaisia löysäilyjä ja megapuristuksia.

MGMT - The Handshake (Live)

Olen siis ollut tämän viikon taas opettajansijaisena. Hallituksen suunnittelema eläkeiän muutos puhuttaa paljon opettajanhuoneessa. Melko yleinen kommentti on "Ei näiden nykymuksujen kanssa yksinkertaisesti jaksa 65-vuotiaaksi!" Se ehkä kuulostaa vähän liioitellulta, mutta ymmärrän puhkinaisia opettajia kyllä oikein hyvin. Koulut ovat nykyisin aika rankkoja paikkoja!

3 kommenttia:

dpst kirjoitti...

Repesin otsikkoa ja itse olen kyllä megapuristuksen fani, koska ne menevät nopeinten ohi :D
Pakko kommentoida tänne takasin, että toi Talk Talkin levy kuulostaa hemmetin hyvältä ja kuuntele ihmeessä Jose Jamesia lisää ;)

Anonyymi kirjoitti...

Itse kiinnitän huomiota nykyään erilaisiin kättelytyyleihin aika paljon. Eniten harmittaa, jos ymmärtää epäonnistuneensa kättelyssä jollain tavalla. Epäonnistua voi vaikka miten. En nyt kuitenkaan keksi esimerkkejä. Hyvä minä. Eläkeikä koettakoon kohta.

Anonyymi kirjoitti...

Just puhuttiin yks päivä kättelyistä. Lähinnä siitä, miten usko lääkärin kykyihin lääkärinä menee, jos se kättelee silleen veltosti hipelöiden.

sellaiset lahnakättelyt on kyllä pähimpia. mutta ajatuksia herättää myös sellainen erittäin tiukka kädenpuristus.

mitäköhän päätelmiä kättelytyylistä voi vetää?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...