30 maaliskuuta 2009

Näyttikö edes 80-luku näin pahalta?

Toivottavasti tästä ei tule kesän trendilookkia. Ei kai kukaan laita päällensä äitinsä yöpaitulia ja serkkunsa Torremolinoksesta tuliaiseksi tuomaa vyölaukkua, vaikka tällaista kokonaisuutta mainostettaisiinkin 10 metrin korkuisissa lakanoissa?

Muotiakin vaivaa paha historiattomuus: kaiken ei todellakaan tarvitsisi aina tulla uudestaan takaisin, eikä ruma muutu kauniiksi vaikka se olisikin retro-rumaa.

7 kommenttia:

Aida kirjoitti...

hahaa! vyölaukku on vaan maailman mauttomin asuste! jos tosta tulee joku kesän trendi, niin tiedossa on ainakin hykerryttävän hauska kesä.

dpst kirjoitti...

Haha, haluisin itekin nähdä 10 metrin mainoksia joissa on kuva naisesta jolla on vyölaukku. Aika hyvin muuten tuo torremolinos tohon vedetty :D En oo varmaa ikinä vyölaukkua käyttäny koska ne on yksinkertaisesti kamalia. Toivottavasta tosta ei tuu uutta naisten muotia.

Pete P. kirjoitti...

No kuka olisi uskonut joskus 2001, että mustista leggingseistä + vaaleansinisestä farkkuhameesta tulee trendi? Mutta siitä eteenpäin seuraavat neljä vuotta jokaisella tytöllä oli sellaiset. Näihin pitää suhtautua siis vakavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Ai kun kiva, lamamuotia.

M. kirjoitti...

Mitä ihmettä. Mä just luin Metro-lehdestä että parka on kohta hot:(

emmi2410 kirjoitti...

No mä oon kattonut tuon samaisen mainoskampanjan kuvia (aamuisin bussipysäkillä) lähinnä sillä silmällä, että jos ei ees ajattele niitä vaatteita pelkästään, vaan koko sitä kuvaus tyyliä ja niitten mallien stailausta ja kaikkea, ni ne on vaan tajuttoman mauttomia ja ankeita. Kuka haluaa mainostaa mitään liikettä/tuotetta tuollaisilla mainosjulisteilla. Go figure.

Ulla kirjoitti...

Vyölaukkuhan on ältsin kätevä! Muistan kuudesluokkalaisen häpeän, kun vyölaukut oli jo out, mutta se oli silti voittamaton kantoväline Lintsillä; laukun pystyy aina pyöräyttämään siihen kohtaan, missä se ei ole tiellä.
Näen jo itseni kulkemassa uudestaan laukku vyötäröllä - it's so 2009! Taidankin lähteä Lower East Siden vintagemestoille etsimään omaani..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...