15 helmikuuta 2011

Uusi Elbow-video



Elbow julkaisee uuden singlensä Neat Little Rows tämän kuun lopussa, ja biisin videon voi nähdä yllä. Tuntuu siltä, kuin Neat Little Rows olisi tavallaan paluu Cast Of Thousandsin tai Leaders Of The Free Worldin tunnelmiin: tässä Elbow kuulostaa synkemmältä ja sisäänpäin kääntyneemmältä kuin melko vapautuneella The Seldom Seen Kidillä. Omasta mielestäni kappale ei ole aivan yhtä hyvä kuin toinen uudelta levyltä julkaistu maistiainen, Lippy Kids, mutta Elbow'ssa on aina kyse ennen kaikkea kokonaisista albumeista eikä yksittäisistä biiseistä.

Edit 18:10: Hoksasin vasta nyt, että Neat Little Rows on kuin hidastettu ja elbow'tettu versio Kula Shakerin kappaleesta S.O.S.!

Minulla on tällä hetkellä liput 10:een tulevaan konserttiin Lontoossa, mm. Peter Dohertyyn ja Beady Eye'hin, mutta se, jota odotan kaikkein eniten, on ehdottomasti Elbow.

Muuta:


Jos joskus tuntuu siltä, ettei ole saanut elämässään oikein mitään aikaiseksi, kannattaa lohduttautua esimerkiksi sillä, että Vladimir Putin ei vielä kolmikymppiseksikään asti näyttänyt käytännössä minkäänlaisia merkkejä siitä, että hänestä vielä joskus tulisi dikt... eh, presidentti. Luin eilen kirjaa, joka kertoo Putinin noususta, ja siinä sanottiin näin:

"Life in East Germany with his growing family was easy -- Putin regularly ordered kegs of beer and put on 25 pounds. 'He didn't look like a man who had highly ambitious plans for the future.' --"

Ehkä me muutkin voimme siis ottaa aivan rauhassa.

Lopuksi:

Tässä on nerokas blogi: Someone Else Will Put It Back. Blogiin on kerätty valokuvia vääriin hyllyihin päätyneistä tavaroista mm. englantilaisissa supermarketeissa, ja kuvia tukevat useimmiten melko nokkelat tai absurdit kuvatekstit. Pidän aina siitä, kun arkisista asioista löydetään jotain kummallista.

4 kommenttia:

- kirjoitti...

Hyvä kappale, kehitty loppua kohti paremmaksi ;)

Pete P. kirjoitti...

Tykkään itse etenkin rummuista (ne on Elbow'lla aina huippuhyvät) ja kertosäkeen sähköpianoriffistä. Ja videossa on hyvä, kun Guy Garvey näyttää käsieleellä, millaisiin riveihiin luut pitää asetella. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Etkö ole Beady Eyesta innostunut? Levyhän on saanut yllättävän hyvän vastaanoton.

Pete P. kirjoitti...

En ole vielä ehtinyt kuunnella vuotoa. Ehkä venailen ja käyn ihan ostamassa sen CD:n? En tiedä vielä.

Oletko itse kuullut jo? Miltä vaikuttaa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...