03 helmikuuta 2011

Paremmin

Ainakin juuri nyt asiat ovat jo paremmin. Sain ensimmäisen esseen valmiiksi viime yönä, söin lähikahvilassa aamupalaksi Full Englishin, luin The Guardiania ja kävelin aurinkoisessa ilmassa Dr. Pepper -tölkin kanssa kotia kohti puiston läpi, jossa kukat jo kukkivat (kuva yllä). Ostin myös eilen uuden semi-kevättakin, joka on juuri sopiva tällaiseen 10 asteen kieppeillä pyörivään keliin (tai... juuri nyt takki on vielä vähän liian kevyt, sillä asteita ei ole kuin 8). Rotsismipaussi kesti yli 2 vuotta, joten olin jo melkein unohtanut, kuinka hyvältä uusi takki voi tuntua! Yhteenveto: asiat ovat aina hyvin, kun saa käyttää hienoa takkia ja syödä hyviä ruokia (no, Full Englishin hyvyydestä voi olla montaa mieltä, mutta tiettyihin hetkiin se sopii hienosti).

Torstai on opiskelupäivänä kaikkein kiireisin, mutta myös paras. Tänään on kolme luentoa, jotka kaikki ovat huippuhyviä (etenkin verrattuna tiistaisin koettaviin horinahetkiin). Venäjän politiikasta luennoiva professori muistuttaa vanhan lukioni fysiikanopettajaa: mies heittää joka väliin ironista vitsiä pokerinaamalla. Demokratiaa käsittelevän kurssin vetäjän seuraaminen on puolestaan kuin TV-sarjaa katsoisi: professorilla on hauska maneeri, jossa hän ähkii ja puhisee kuin yrittäisi turhautuneena miettiä oikeita ilmaisumuotoja, vaikka tosiasiassa hallitsee ne täydellisesti. Myös tältä professorilta tulee hyviä, kuivia vitsejä.

Kolmen luennon jälkeen on ainakin teoriassa sen verran väsynyt, että voi hyvällä omallatunnolla olla opiskelematta samana päivänä enää enempää, ja keksiä illaksi jotain muuta tekemistä. Kiinalainen uusi vuosi alkaa tänään, joten voisi olla jopa paikallaan käydä pyörähtämässä Chinatownissa katsomassa, miten Jäniksen vuoden alku näkyy Lontoossa? (Varsinainen Lontoon Chinatownin uudenvuodenjuhla on tosin vasta sunnuntaina.)

Muuta: Latasin puhelimeeni GameBoy Advance -emulaattorin. Voin suositella kaikille! Jotenkin hullua, että puhelimen ruudulla pystyy pelaamaan täydellisiä versioita konsolipeleistä. Tosin MarioKart-tekniikkani vaatii vielä totuttelua: aivan samanlaiseen suoritukseen ei kosketusnäytöllä pysty, kuin mihin analogisella ohjaimella on tottunut.

2 kommenttia:

- kirjoitti...

Tää teksti sai hymyilemään! Ja hei hieno filosofia toi rotsismi ;) Toimiiko se myös naisilla?

Pete P. kirjoitti...

Kyllä: rotsismi toimii kenellä vaan, joka sen harrastajaksi haluaa tunnustautua.

Täällä Britanniassa, rotsismin kotikehdossa, filosofian voi tosiaan viedä ihan uudelle tasolle, koska täällä on sisällä niin kylmä, että takkia voi helposti käyttää sisätiloissakin. Ei tarvitse siis tinkiä rotsistiudestaan epäcoolin kuumuuden takia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...