27 huhtikuuta 2006

Hyviä viimeaikaisia mainoksia


Joskus vähän aikaa sitten listasin huonoja mainoksia. No, nyt on samalta suunnalta iloisempiakin aiheita ja pari hyvää mainosta.

Ensimmäinen on DNA:n "Karmea kapula" -mainoskampanja. Se perustuu tietenkin hyvin yksinkertaiseen vitsiin, että sanasta "kapula" tulee mieleen "krapula". Pätkissä todella krapulaisen näköinen mies mm. kieltäytyy menemästä töihin, koska hänen kapulansa on niin karmea. Sitten häntä kehotetaan menemään DNA-kauppaan ostamaan uusi matkapuhelin. Yksinkertaista, mutta hyvän toteutuksen johdosta toimivaa.

Toinen todella hauska mainos on uusi Fanta-mainos. Siinä kaksi tyttöä kiipeää korkeaan puuhun innoituksenaan sananlasku, jossa sanotaan: "Kun kiipeät Rakkauden puuhun Fanta kertoo sinulle rakastettusi nimen". Tytöt kiipeävät puun latvaan Fanta-pullo käsissään ja perille päästyään kysyvät pullolta rakastettujensa nimeä. Pullo kuitenkin tippuu tytöiltä ja he ehtivät hetken aikaa näyttää todella pettyneiltä. Sitten puusta alkaa kuulua kahinaa ja paikalle ilmestyy nuori mies, joka on poiminut tippuneen Fanta-pullon. Hän ojentaa sen takaisin toisella tytöistä ja sanoo "Nimeni on JimiJimiNukuNukuHumuAbuaa" (tai jotain siihen suuntaan). Todella hauska nimi, ja koko mainos on tehty kiehtovan sympaattisesti!


Kuunneltavaa tänään:
The Beautiful South - My Book
The Beautiful South - Perfect 10

2 kommenttia:

Tankearkivet kirjoitti...

hej,

mistä oot ettiny töitä? ja mitä teet saksassa? ja minne saksaan oot menossa`? ja miten pitkäks aikaa?

Pete P. kirjoitti...

Moi,

Oon ettinyt joka puolelta. Pariin haastatteluun olen päässyt, vielä odottelen. Meen Hannoveriin kaverin luokse viikoksi. Sielläkin on MM-kisat käynnissä. Lippuja ei saa mitenkään, mutta voi kuitenkin vähän fiilistellä.

Mitä teet vappuna?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...