12 huhtikuuta 2006

Keanen uusi single


Tästä voi ladata Keanen uuden singlen Is It Any Wonder? Single julkaistaan Englannissa 29.5. ja se on tulevalta Under The Iron Sea -levyltä. Kuulostaa energiseltä ja sopivan uudentyyliseltä Keane-kappaleelta!

Itse en ole mikään hurja Keane-fani, mutta totta kai esimerkiksi Somewhere Only We Know oli pari vuotta sitten vuoden kovimpia biisejä. Silti hämmästelen sitä, miten Keane on niin suosittu Englannissa ja Suomessakin. Olisi luullut että "ei-ollenkaan-kitaroita" -temppu olisi kulunut nopeasti, mutta niin ei ole käynyt. Ilmeisesti Hopes And Fears oli sitten niin kova levy, kuin mitä kaikki ovat sitä kehuneet. Täytyy varmaan poimia, jos tulee alennusmyynneissä vastaan... Sitäpaitsi se jatkaisi tämän vuoden värittömien levynkansien sarjaa...

Keane-infosta krediitit Torrin blogille Texasiin. Mahtava blogi kaikin puolin!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Poimi poimi, se ON hyvä. Bend and break on ehkä eniten parhautta - eikä ole vieläkään puhkikulunut, vaikka radiossa on ahkerasti soinut (ja suihkussa ahkerasti hoilotettu).

Pete P. kirjoitti...

Ok. No mitä pidit uudesta?

Anonyymi kirjoitti...

Haha, no ihanku olis ollut edes mahdollista etten tuosta uudestakin tykkäisi. :D Alkavaan kevääseen sopivaa energiaa! Kiitos linkistä siis!

Biisin nimi tosin yhdistyy meikän päässä auttamatta Oasikseen. Jonkun läpänkin se Liam heitti jossain awardseissa ehkä vuosikymmen sitten.. mitäs.. kun muistais.

Pete P. kirjoitti...

Go Let It Out:in kertosäe menee "Is it any wonder that princes and kings...". :-)

Anonyymi kirjoitti...

Joo niin menee. Mutta olen muistavinani, että jossain gaalassa se saapui vastaanottamaan palkintoaan ja lausahti ylimielisen (ja flegmaattisen) naukuvasti Is it any wondaaaaaah :D

Pete P. kirjoitti...

Hmm, mulla ei ole mitään mielikuvaa tosta... Ainoa, minkä muistan on tämä:

http://www.youtube.com/results?search=oasis+shitelife&search_type=search_videos

;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...