27 huhtikuuta 2009

Kevätrohkeutta

Tänään olin kaksi kertaa rohkea.

Ensin olin rohkea pulloroskiksella. Heitin roskiin ison pussillisen lasiroinaa ja tein sen oikein täydellä voimalla. Yleensä rikkoutuvan lasin äänen kuulemisen odottaminen oikein kouraisee mahanpohjasta, mutta tänään vain kaadoin kaiken lasin kerralla säiliöön ja nautin kilinästä!

Sitten olin rohkea syödessäni jäätelöä. Tai oikeammin olin ahne. Istuessani Tuomiokirkon portailla, jäätelöannoksestani pilkisti musta hius ja kun nyin sitä esiin kookosjäätelöstä, se osoittautui erittäin pitkäksi mustaksi hiukseksi. Jäätelö oli kuitenkin niin hyvää, etten voinut olla yltiöhygieninen, vaan jatkoin syömistä. Jälkeenpäin ystäväni kutsui tätä rohkeimmaksi jutuksi "pitkään aikaan".

Okei, ehkä nämä asiat eivät edes rekisteröidy todellisella rohkeusasteikolla. Mutta tämä voisi olla hyvä alku. Tästä voisi jatkaa vaikka tekemällä rohkeita päätöksiä kesän suhteen, esimerkiksi päättämällä lähteä koko kesäksi Itä-Eurooppaan junailemaan, tai jotain. Katselin jopa AllBarbadosJobs.com:iakin, hahah!

7 kommenttia:

Aida kirjoitti...

Vaude, jos meet Itä-Eurooppaan junailemaan, oon todella kateellinen! Harkitsen ite jonkun harkitsemattoman opintolainan ottamista ja sillä matkustamista..

Pete P. kirjoitti...

Heh, hmm, tuskin menen kyllä junailemaan. Haluan nukkua sängyssä, kesälläkin. (Oon liian mukavuudenhaluinen reilaamiseen.)

Mutta siis nyt ois oikeesti aika koota kaikki nämä ihmiset, jotka ei mahdollisesti ole saamassa kesätöitä, ja käynnistää joku fiksu omalähtöinen projekti!

dpst kirjoitti...

Itse en todellakaan jaksaisi mennä junailemaan, varsinkaan itä-eurooppaan. Ilmoittaudun projektiin mukaan :(

Anonyymi kirjoitti...

jooo all abroad!
Ja, omalähtöinen projekti!!
-n-

Aida kirjoitti...

kesätyöttömien nuorten festari. esiintymässä olis tietysti huippunimiä ja lipputulot olis niin massiiviset, että niillä kiertäis koko kesän vaikka maailmaa ympäri! hah. siis kohta tässä on mentävä viimeisiin äärimmäisyyksiin ja ryhdyttävä feissariksi... hyi.

emmi2410 kirjoitti...

No oli tossa tokassa ainakin sellasta pelkokerroin, syödään jotain ällöä, -rohkeutta.

Pete P. kirjoitti...

Hahah, mä en kyllä pärjäisi oikeassa Pelkokertoimessa sekuntiakaan. En edes siinä syömistehtävässä, vaikka siinä pitäisi syödä eineslihapullia ilman sinappia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...