18 huhtikuuta 2009

Liiallisuutta

Jos joskus jälkeenpäin mietitään, mikä olisi ollut se tarkka ajankohta, jolloin koko kansan Lordi-ilmiö meni aivan liiallisuuksiin, elokuu 2006 saattaisi näyttäytyä sopivana rajana. Tuolloin Suuri Käsityölehti julkaisi villapaita- ja myssyohjeidensa lomassa kaavat, joiden avulla jokainen voi kirjoa oman Lordinsa! Se on jo liikaa.

(Löysin lehden tällä viikolla opettaessani tekstiilikäsityötä viidesluokkalaisille.)

4 kommenttia:

dpst kirjoitti...

Mun mielestä siinä kohtaa mentiin liiallisuuksiin kun julkaistiin (ylihinnoitettu) Lordi-Cola ja lordikarkit ja lordi-ilotulitteet ja lordiravintola ja lordiaukio. Taitaa kyllä tuo lordiravintola pärjää ihan hyvin vieläkin. No onhan se tietenkin suuri juttu, että suomi voittaa euroviisut ja vähän säälittää lordin puolesta kun oli armoton hype päällä, mutta nytten sitten saavat paskaa niskaansa oikein kunnolla. Tässä muuten lordiravintolan sivut: http://www.rocktaurant.com/index2.html

Pete P. kirjoitti...

Heheh, joo okei, överiksi mentiin ihan kaikilla mahdollisilla suunnilla! Lordin kannalta harmillista on se, että Lordi on bändi. Se nimittäin näyttää osaavan kaikki muut asiat ihan tehokkaasti, paitsi musiikin.

Antti E kirjoitti...

Miten sinulta sujui tekstiilikäsityön opettaminen?

Pete P. kirjoitti...

Hahah, no onneksi niillä oli jo työt aluilla, joten niitä piti vain jatkaa. Mun tehtäviin kuului lähinnä istua paikallani 2 tuntia, lukea joltain viidesluokkalaiselta lainaamaani mangaa ja kuunnella tyttöjen juttuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...