19 heinäkuuta 2009

Viikonloppu

Viime viikonloppuna oli hauskaa matkalla, mutta tänä viikonloppuna oli erittäin hauskaa kotona. Etenkin eilinen oli oikeastaan aivan täydellinen päivä: omatekemää pizzaa aamiaiseksi parvekkeella, rannalla makoilua, hampurilaisen kokkaamista päivälliseksi, vähän Jeeves & Woosteria, ruokalepo ja lukemista, uintipyrähdys (vesi oli lämpimämpää kuin ilma - todella hienoa!) ja päivän päätteeksi vielä kuutamon ja meren katselemista hyvän soittolistan kanssa. Sunnuntai oli suunnilleen samanlainen ja päättyi hienosti ukkosen jyrähdyksiin.

Olen tänä kesänä tuntenut oloni paremmaksi kuin pitkiin aikoihin. Iltaisin nukkumaan mennessä jopa odottaa seuraavaa päivää ja kaikkea hyvää, mitä silloin voi tapahtua. En ole tottunut sellaiseen. Toivon kovasti, että voisin tottua.

2 kommenttia:

dpst kirjoitti...

Mun mielestä sunnuntai on varmaan viikon ärsyttävin päivä, niin kesälomalla kuin kouluaikanakin. Muuten viikonloppu on tietenkin kiva :)

Pete P. kirjoitti...

Ei se lomalla ole ärsyttävä. Harvoin viikonpäiviä edes muistaa. Mutta koulu/työkausina se on tosiaan ehkä viikon huonoin päivä: periaatteessa vapaa, mutta silti stressaava.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...