13 maaliskuuta 2008

Kevätsoittolista

Kevään kunniaksi kevätsoittolista. Tämä on tarkoitettu sellaisiin varhaisiin kevätpäiviin, kun aurinko jo paistaa, mutta ei aivan kesäisen täysiä.

Sisältää 19 kappaletta. Voit ladata ne kaikki pakattuna tästä tai erikseen tästä:

01: Morrissey - First Of The Gang To Die Morrissey on onnistunut hienosti purkittamaan kevään tähän kappaleeseen ja kuulostaa mukavan optimistiselta vaikka laulaakin ehkä aavistuksen verran synkästä aiheesta.

02: The Stone Roses - Bye Bye Badman Koko soittolista on oikeastaan tehty tämän takia. Sopii täydellisesti maalis-huhtikuiseen kevätpäivään... tai oikeastaan mihin tahansa!

03: Travis - Driftwood Kohdassa 1:32 voi kuulla, miten talvi vaihtuu kevääksi.

04: Guillemots - Trains To Brazil No, laitan tämän varmaan joka soittolistalle, mutta se kuuluu myös tähän. Etenkin tähän.

05: Manic Street Preachers & Nina Persson - Your Love Alone Is Not Enough Jotenkin tämä assosioitui viime keväänä kevääseen ja siten kuulostaa yhä keväiseltä. Tämä oli Manicsille sama kuin lakaisukone on kaduille.

06: The Divine Comedy - Songs Of Love Äärimmäinen kevätbiisi. Ihmettelen kovasti, jos Neil Hannon on kirjoittanut tämän jonain muuna vuodenaikana!

07: Mark Ronson & Amy Winehouse - Valerie Kevät olisi varmasti mukavinta aikaa vapautua vankilasta.

08: Cajun Dance Party - Amylase Hieno kappale nousee vielä hienommalle tasolle ajassa 2:15 ja sen jälkeen. Cajun Dance Partyn jäsenet pääsevät tänä keväänä koulusta!

09: Bishop Allen - Click, Click, Click, Click Tämä on soittolistan kannalta erittäin olennaisessa paikassa. Huomaat, jos lataat kaikki kappaleet.

10: The Thrills - Tell Me Something I Don't Know Kevätvertausten keksiminen vaikeutuu. Mutta The Thrills on silti ehdottomasti yksi parhaista bändeistä ikinä.

11: Pulp - Something Changed Tässä kappaleessa on aika nokkelat sanat, kekseliäs aikaperspektiivi.

12: Teenage Fanclub - Verisimilitude Sanakirja kertoo, että "verisimilitude" tarkoittaa "todellisuuden tuntua". Päivän fakta. (Ja tässä lauletaan "I hate verisimilitude", hahhah!)

13: The Supremes - Can't Hurry Love Olisi hienoa, jos The Supremesin olisi ollut mahdollista tehdä yhteislevy Teenage Fanclubin kanssa. Mutta toimii se näinkin!

14: Oasis - Digsy's Dinner Joskus ala-asteella olin kävelemässä koulusta kotiin, kun tämä alkoi postilaatikon kohdalla soida päässä. Silloin oli kevät. Yksi maailman harvoista mansikoista ja lasagnesta kertovista pop-kappaleista.

15: The Libertines - What Katie Did Tämä kuulostaa täydellisesti keväältä. Sanoinko jo jostain muustakin biisistä näin? On se totta silti.

16: Bernard Butler - Not Alone Bernard Butlerin soolotuotanto jäi ehdottomasti liian vähälle huomiolle. Not Alone on yksi Butlerin parhaista ja keväisimmistä kappaleista.

17: The Clash - Train In Vain (Stand By Me) Maailmassa ei ole kovin montaa huonoa Stand By Me -nimistä biisiä, eikä The Clash tee tässä poikkeusta. Koko London Calling on oikeastaan kevätlevy (siinähän on tulviakin ja kaikkea!).

18: Suede - The Chemistry Between Us Oikeasti, ei kannata ladata näitä kappaleita erikseen, vaan ennemmin koko lista! Siinä alkaa olla näillä kohdilla mitä suurinta järkeä.

19: Albert Hammond, Jr. - Back To The 101 ... Ja kun on päässyt tänne asti, voi aloittaa taas alusta.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on naista aika monta! Mutta oonkin vahan tallanen brittipoppari.

Travisilla etenkin on nostalgia-arvo, ja erityisesti juuri tuolla biisilla, ja viela sitakin kautta etta satun asumaan tata nykya bandin kotikaupungissa (ja popitin tuota biisia kun haaveilin tanne muutosta)... Ja Driftwoodissa on niin parhaat sanatkin! Oli pakko kuunnella ja on se edelleenkin taysin kevat/haikailubiisi, voi kylla.

"Home is where your heart is, but your heart had to roam."

Pete P. kirjoitti...

Siis asut Glasgow'ssa? Millaista siellä oikein on?

Kannattaa mennä katsomaan Guillemotsia Barrowlands'iin toukokuussa!

Amoena kirjoitti...

Kyllä se vain pitää tämäkin latailla ja kuunnella. Kuten se edellinenkin low-key late nite. Vaikka täytyy kyllä myöntää että meidän musiikkimaut eivät ole ihan yksi yhteen :D

Pete P. kirjoitti...

Hmm, joo tässä on hevipitoisuus nyt aika vähissä. ;-)

Amoena kirjoitti...

Mä en ole ikinä varsinaisesti sitonut itseäni yhteen tiettyyn genreen. Mutta jotenkin oon vaan ajautunut tuolle metallilinjalle. Mutta yleensä tykkään kuunnella kaiken musiikin aina albumeittan. Mun mielestä ne on vain tarkoitus kuunnella sillä lailla, kokonaisuutena. Niin että jokainen biisi tuo aina jotakin lisää siihen kuuntelukokemukseen.

Playlistit on kyllä hyviä silloin kun on viereita, niin että jokaiselle vähän jotakin :P

Pete P. kirjoitti...

Ei mitenkään pahalla tai henkilökohtaisesti (makuasioista ei saisi kiistellä ;-)), mutta väitän että aurinkoisena kevätpäivänä (niitä on jo tällä viikolla ollut pari ja kohta tulee varmasti lisää!) ei oikeesti pysty kuuntelemaan jotain metallia. Tai ainakaan se ei sovi sellaiseen päivään niin täydellisesti kuin esim. tää. ;-)

Amoena kirjoitti...

Hommahan tietenkin menee niin, että kun se aurinko alkaa toden teolla paistamaan, niin lukkiudutaan neljän seinän sisään ja vedetään verhot ikkunan eteen :D

Okei, aurinkoisina päivinä tulee kuunneltua VAST:ia, Musea tai the Cardigansia :P

Anonyymi kirjoitti...

Juu, Glasgow'ssa. Taalla on hyva meno. Keikat on suht halpoja ja niita on paljon. Muutenkin tykkaan kaupungin ilmapiirista ja ihmisten asenteesta. No juu, ehka lopetan hypetyksen ja sanon vain etta tama on kaupunki, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla joskus.

Muistin muuten Guillemotsin viime yona sun entryn luettuani ja kun huomasin etta ne on tulossa tanne niin varasin lipunkin. Barras on ollut loistava keikkapaikka aina kun olen siella kaynyt.

Pete P. kirjoitti...

A: Heh, okei Muse ja Cardigans onkin melkoisia luovutuksia auringonpaisteelle! :-P

D: Vau, hienoa! Kirjoita sitten vaikka tänne joku pieni keikka-arvostelu jos muistat, ois siistiä kuulla millainen Guillemots on livenä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...