10 maaliskuuta 2008

Tuoksuja

Kevään tuoksu: Tänään oli ensimmäinen päivä tänä vuonna, kun ulkona tuoksui keväältä. Sellaiselta lämpimältä, vähän multaiselta, uudelta.

Päivällä aurinko paistoi kuten se paistaa keväällä, eikä illemmalla sadekaan ollut niin kylmää kuin aiemmin. Eli nyt on kevät, väitän niin. Lumivyöry minut haudatkoon, jos ei ole!

Bussipysäkkituoksu: Aamulla bussipysäkillä oli ehkä hieman yli 60-vuotias mies, joka oli luultavasti käyttänyt samaa -- mitä se on, eivät miehet käytä "parfyymiä"? Hmm... -- no samaa manfyymiä, kuin mitä käytän itse. Olin jo muutenkin aiemmin miettinyt, että onkohan se kovin tyylikäs tuoksu ja nyt varmistui, ettei se luultavasti ole, jos se on myös vanhusten suosiossa.

Hyvä tuoksu / paha tuoksu: Ja sitten bussissa eteeni istuivat mies ja nainen. Nainen levitti ympärilleen hyvää ja puhdasta tuoksua, luultavasti shampoota. Mutta hänen vieressään istunut mies haiskahti vähän pahalle, pelkälle poolle.

Aaaaasinsilta: Asia, joka ei luultavasti tuoksu kovin hyvälle, on Oolannin lihapulla- & prinssinakkipannu. Sitä mainostettiin bussin selkänojissa. Ja vieläpä melko ankeasti, tyyliin: "Tämä bussi rokkaa. Ja tässä pussissa on uutta Oolannin lihapulla- & prinssinakkipannua!" tai jotain siihen suuntaan. Mutta mainos varmasti toimii - sitä en epäile lainkaan. Ja koko maan 3-12 -vuotiaat sekä lukemattomat opiskelijataloudet luultavasti elävät tästä lähtien suurimmaksi osin Oolannin lihapulla- & prinssinakkipannusta.

Itse en usko, että prinssit ovat ikinä syöneet nakkeja.

MP3: The Beatles - Here Comes The Sun [lähde]


Ai niin, ihan muuta vielä: Mikä siinä oikein on, että aina pitää puhua liian totta? Sain tänään puhelun viime kesän vartiointifirmasta; siellä oli joku uusi työvuorosuunnittelija (tms. titteli), joka ilmeisesti soitti läpi kaikki vanhat työntekijät. "Olit täällä viime kesänä? Mitäs oot miettinyt nyt tämän kesän suhteen?" - "No, ihan rehellisesti: yritän hinnalla millä hyvänsä löytää ihan mitä tahansa muuta täksi kesäksi, vartioiminen on sitten vasta aivan viimeinen vaihtoehto." Jos olisin yhtään miettinyt, en ehkä olisi vastannut aivan noilla sanoilla, vaikka juuri niitä tarkoitinkin. Sain kyllä vastaukseksi "Aha, okei. No soitellaan!", mutta olisi ollut hauska nähdä, mitä vastapuoli kirjoitti papereihinsa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan loistava hajupostaus.

Ja tuohon loppumuuhun, rehellisyys maan perii. se ei vaan ole aina oman elämän kannalta kovin järkevää.

Anonyymi kirjoitti...

Haha, mulla sama ongelma... Lukion matikanopettaja kun sai tietoonsa että olen kotoisin aivan muualta, hän piti pulpettini kohdalla tauon ja katsoi minua mietteliäästi, kysäisi sitten: "Mikä sai sinut tulemaan tänne Tornioon asti?" Johon minä: "No, oikeastaan tämä lukio ei niin innostanu mutta ammattikoulun takia!" Matikanope yritti vielä. "Niin, ja no, onhan täällä enemmän mahdollisuuksia...." "No, en mä nyt niin niistä mahollisuuksista perusta".... :)

t.torneå

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...