03 maaliskuuta 2008

Muistivaikeuksia #2

Miten voi oikein olla mahdollista, etten tunnu muistavan yhtään mitään?

Tänään juttelin entisen työkaverini kanssa ja hän pohti tulevaa kämppistään, joka on kosmetologi. Tähän liittyen hän kertoi kaveristaan, joka myös on kosmetologi: "Muistat varmaan mun kaverin XXXX:n? Sen, joka kysyi sun puhelinnumeroa, mutta sä et halunnut antaa sitä?"

En muista. Luulin, etten elä maailmassa, jossa tytöt pyytävät puhelinnumeroani. (Mutta ilmeisesti luulin väärin. Elän sellaisessa maailmassa mutta en edes anna numeroa, hahaha!)

MP3: The Clash - Wrong 'Em Boyo [lähde]

Muuta: Pari hienoa ja outoa Coca-Cola Zero -televisiomainosta, etenkin jälkimmäinen on aivan mahtava, aivo on todella vaikuttava!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä taitaa olla oiva esimerkki siitä, kuinka historia voi auttaa ohjaamaan tulevaisuuden valintoja. Kun miettii mennyttä tai vaikkapa lukee vanhoja tekstejään, tajuaa aika pian, ettei ehkä ole sitä, mitä kuvittelee. Tunne on hirveä, mutta tarpeellinen.

Pete P. kirjoitti...

Hmm hmm hmm, mun mielestä tää ei ole ollenkaan esimerkki siitä. ;-) Ehkä jotkut toiset täälläkin mainitut jutut voi olla esimerkkejä siitä, mutta tää on esimerkki taas jostain ihan muusta, ei tää ainakaan auta ohjaamaan tulevaisuuden valintoja mitenkään.

Gere muuten kun unohdin kysyä sulta tarkemmin tänään siitä ihme karkkipussinheittely-keissistä, se vaikutti siinä tekstiviestissä niin koskettavalta..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...