03 huhtikuuta 2008

Vielä yksi juttu Ilkka Kanervasta...

... sitten aihetta on varmasti käsitelty jo aivan tarpeeksi.

Tekstiviestit olivat siis selvä osoitus Ilkka Kanervan arvostelukyvyn puutteesta, mutta mielestäni kyseisistä viesteistä kaikkein selvimmin sen osoitti seuraava:

"-- Olet jumanklauta kaiken lisäksi vielä fiksukin! Entistä parempi!"

Missä oikein ollaan menossa, jos Kanerva pitää tällaisia haastatteluita antavaa naista fiksuna? "You can't help spoiled milk, kuten sanotaan... mun kaverit sanoo USA:ssa."

Muuta:

Kula Shaker ansaitsisi täydellisen maineenpalautuksen! Erinomaista kevätmusiikkia. Ja Crispian Mills on aika cool, vaikka näyttääkin tulevan suoraan Austin Powersista.


Kula Shaker - Shower Your Love

3 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Niin noh, Iken suurin synti onkin uskomattoman huono naismaku.

Jotenkin ei jaksa sävähdyttää koko homma noin muuten.
Asun kuitenkin maassa, joss presidentti vie malli-laulajan vihille 4 kuukauden seuccailun jälkeen ja yhdellä ex-pressalla on lehtolapsia vähän oikealla ja vasemmalla.

Ihan sama jos yksi aikuinen ihminen lähettää toiselle aikuiselle tekstareita, tuskin se niillä viesteillä ulkopolitiikkaansa hoitaa.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta oli oikein, että Kanerva erotettiin.

Stazzy, jos oikein käsitin, niin kohun alussahan uutisoitiin, että Kanerva nauttii edelleen pääministerin ja eduskunnan luottamusta. Vähän ajan kuluttua kuitenkin Kanerva erotettiin, koska kohun katsottiin vaikuttaneen hänen velvollisuuksiensa hoitoon ulkoministerinä. Erottamiseen ei siis johtanut tekstailu vaan koko härdellin vaikutus hänen tehtäviensä hoitoon. Hyvä niin.

Pete P. kirjoitti...

Olen samaa mieltä anonyymin kanssa. Siis aivan varsinainen ongelma ei ollut se, mitä Kanerva teki, vaan se, miten hän hoiti koko jutun sen tultua julki. Soutamista ja huopaamista ja kieltämistä ja myöntämistä ja tiedotustilaisuuksia ja salailua. Olisi pitänyt laittaa kohulle alussa heti stoppi ja sanoa vaan jatkavansa ministerin tehtäviä aivan normaalisti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...