19 toukokuuta 2008

Guillemots - Falling Out Of Reach

Guillemotsin seuraava single mainiolta ja raikkaalta Red-albumilta on nimeltään Falling Out Of Reach. Siinä on jotenkin samalla tavalla rento ja lämmittävä tunnelma kuin Sueden vanhassa hitissä She's In Fashion.

Falling Out Of Reach olisi miellyttävä soundtrack kesälle; voisin kuvitella kuuntelevani tätä aurinkoisena mutta hieman usvaisena aamuna rannalla Pepsi-muki kädessä, kun purjeveneet ja joutsenet lipuvat lomittain horisontissa.

Juuri tällaisia kappaleita tarvitaan kesiin.

MP3: Guillemots - Falling Out Of Reach [lähde]

Guillemots - Falling Out Of Reach

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teknisesti jälkeenjäänyt löysi blogisi ja kyselee, että onko nuo siis ihan laillisia latauslähteitä? Ku en haluais ladata jos eivät ole.

Pete P. kirjoitti...

Mmmh, no... no eihän ne tietenkään ole laillisia. Harvemmin mikään, mistä ei maksa mitään, on laillista (tietysti nykyään sellaisiakin tapauksia on).

Mutta mutta, kehottaisin silti lataamaan. Sillä ainakin mun tapauksessa olen sen jälkeen kun nettiyhteydet muutamia vuosia sitten nopeutui ja kaikki maailman musiikki tuli verkkoihin saatavaksi, ostanut paljon enemmän levyjä kuin aiemmin.

Todella monesti eka lataa yhden kaksi biisiä ja sitten ostaakin levyn, jos pitää niistä biiseistä. Ja jos ei pidä, niitä tuskin säästää, joten silloinkaan ei "pidä hallussaan laitonta materiaalia". :-)

Ja jos ei halua ladata jotain, niin YouTubesta löytyy jonkinlainen videotekele useimpiin maailman biiseihin, vaikkei virallisia musavideoita olisikaan. Joten sitä kautta ainakin saa kuunneltua.

Anonyymi kirjoitti...

Okei. Kiitos kun jaksat tällaisia teknisesti-ei-niin-valveutuneita yksilöitä valistaa. Huippublogi muuten!

Pete P. kirjoitti...

Kiitos mukavista kommenteista! Toivottavasti pistäydyt jatkossakin! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...