06 helmikuuta 2009

"The expletive-strewn nervous breakdown you can dance to!"


Viime aikoina Batmanina tutuksi tullut näyttelijä Christian Bale suuttui uusimman elokuvansa kuvauksissa valoteknikolle ja menetti hermonsa täydellisesti. Kiehtovalla aksentilla kohtalaisen painokelvotonta tekstiä suoltavan Balen raivokohtauksesta on ehditty tehdä jo monenlaista analyysia ja pilaakin, mutta toistaiseksi paras on ehdottomasti Balen vihan teknobiittiin liittävä klubiremix.

Kuten The Guardian sen osuvasti sanoo: "It's the expletive-strewn nervous breakdown you can dance to!"

Henkilökohtaisesti arvostan kunnollisia raivoromahduksia erittäin kovasti. Ne ovat parhaimmillaan oikeutettuja, informatiivisia, tyylikkäitä ja viihdyttäviä. Tai oikeastaan aivan parhaimmillaan niistä saadaan vielä tarttuvia laulujakin! Kaikki yhdessä: "What don't you FUCKIN' understand?"!

Muuta:
Viime yön unessa huomasin Facebook-profiilikuvastani hiustyylini alkaneen muistuttaa Glasvegasin laulajan James Allanin kampausta. Hiusteni väri oli muuttunut tummaksi ja malli otsan lähes kokonaan paljastavaksi, mutta aivan Allanin tyylistä töyhtöä minulla ei kuitenkaan ollut. Katsoin kuvaa ja hämmästelin sitä, miten olen aivan yhtäkkiä voinut vanhentua niin paljon. En kuitenkaan joutunut paniikkiin, koska näytin silti aivan kohtalaiselta.

On melko säälittävää, että käytän unissani Facebookia.

3 kommenttia:

dpst kirjoitti...

Aika osuvaa, että sulla on remixistä juttua, kun itsekin tein juuri samasta aiheesta. Siisti sattuma ja tää mun juttu VARMASTI kiinnosta sua ;)
http://dpstblog.blogspot.com/2009/02/22-minuutin-oasis-remix-manboy.html

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tämän valmiin klassikon tuomisesta munkin tietoisuuteen, latasin sen mp3-muodossa. Ihmettelen jollei toi soi klubeilla: tervetullut, kerrankin vähän erilaista tunnetta ilmaiseva dance-biisi. (Mutta hämää, liittyykö Barbra Streisand jotenkin oleellisesti asiaan vai onko se vaan arvottu mukaan.)

Pete P. kirjoitti...

Heheh dpst, hyvä aihe, joo! Herättää mielipiteitä...

Odotan jännityksellä 22-minuuttista Falling Down -miksausta. Hullu idea, että venytetään 4-minuuttinen biisi yli viisinkertaiseksi..!

Laura, joo toi vois tosiaankin olla sun tyylistä klubimusaa. Vähän niinku heavyä tanssimusaa silleen. Aihe ainakin on synkkä ja raskas.

Barbra Streisandilla oli siis joskus pari vuotta sitten lievästi vastaava keissi, kun se suuttui yleisölle kun sen Bushia dissaavasta komediajutusta ei tykätty.

Mutta kai Streisand on tässä miksauksessa mukana lähinnä siksi, että se on niin kuin sellainen avonais-pukuinen kailottajanainen Christian Balen E-Typelle. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...