25 helmikuuta 2009

Viimeinen nyky-Conan

Subtv esittää tänään klo 00.05 alkaen viimeisen jakson Late Night With Conan O'Brien -show'sta. Kyseessä on keskusteluohjelman 2725. jakso ja se esitettiin USA:ssa alunperin viime perjantaina.

Vaikka monet ovat ehtineet jo ehkä vähän kyllästyäkin Conaniin vuosien 2005-2006 Suomi-huuman jälkeen, itse nautin ohjelmasta kovasti aina, kun vain ehdin sen näkemään. Mielestäni Conanin yllättävä, Monty Python -vaikutteinen sketsihuumori on ollut jatkuvasti hauskaa. Suosikkijuttujani vuosien varrelta ovat olleet mm. The Interrupter, gorillahoitsu vanhanaikaisessa kuntoilulaitteessa, "oksentavat" jar barfs -purkit sekä espanjankieliset Conando-seikkailut (valitettavasti NBC on siivonnut monet näistä sketseistä tehokkaasti pois YouTubesta). Erittäin arvostettavaa Conanin show'ssa onkin ollut juuri se, miten Conan käsikirjoittajatiimeineen on kyennyt keksiä joka päivälle hyviä juttuja!

Nyt Late Night siis loppuu, mutta Conan siirtyy kesäkuussa Jay Lenon tilalle Tonight Show'n isännäksi. Jää nähtäväksi, vaikuttaako varhaisempi lähetysaika ja uusi sijainti jotenkin Conanin juttujen vauhdikkuuteen. Late Nightia on esitetty USA:ssa puoli yhdeltä yöllä, kun taas Tonight pusketaan eetteriin jo ennen puoltayötä. Vaikka jenkki-TV:n virallinen varoraja onkin klo 22:ssa, epäsovinnaisimmat ohjelmat esitetään silti yleensä vasta vuorokauden vaihduttua. En ole itse asiassa päässyt Lenon ohjelmaa kovinkaan paljoa näkemään, mutta jotenkin luulisin, että Conanin jutut ovat oudompia, kuin mihin Lenon lähetysajan katsojat ovat ehkä tottuneet. Onneksi vertailu vanhan ja uuden Conanin välillä on kuitenkin mahdollista, sillä Sub seuraa Conania ja alkaa esittää Tonight Show'ta kesäkuusta lähtien.

Viimeinen Late Night With Conan O'Brien siis tänään klo 00.05. Mukana mm. White Stripes ensimmäisessä yhteisessä esiintymisessään sitten vuoden 2007 peruutetun kiertueen!

4 kommenttia:

dpst kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
dpst kirjoitti...

Oli muuten hyvä jakso. Tietysti tuo White Stripesin biisi sopi juuri tuohon jaksoon, mutta ei menevämpikään biisi olisi haitannut. Silti hienoa, että tekivät "comebackin". Nyt kuukausi tulee uusintoja ja heti tänään jakso jossa oltiin suomessa! Kesällä sitten ihan uusia jaksoja Tonightissa. Harmittaa, että tuli niin vähän katsottua Conania, vaikka olisi mahdollisuudet katsoa useamminkin.

Pete P. kirjoitti...

Joo, aika jännä ettei Meg White soittanut ollenkaan rumpuja... Ja sillä oli joku yöpaita päällä. Ehkei se ole ihan kunnossa?

Mutta vaikuttavaa settiä oli viimeinen jakso. Hieno lopetus kaikin puolin!

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kyllä harmi jos ne kaikkein alatyylisimmät vitsit jäisivät pois esitysajan takia. Mun mielestä ne on olleet juuri sitä parasta antia, että uskalletaan vitsailla asioista joista ei muuten kukaan uskalla nykyään ääneen puhua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...