15 joulukuuta 2006

Paras suomalainen video?

Näin tänään aamulla MTV:ltä Apulannan uuden videon Koneeseen kadonnut ja se saattaa olla paras suomalainen musiikkivideo ikinä.

En tiedä, miltä se näyttää tietokoneen ruudulla, mutta ainakin teeveessä sen erotti muista suomalaisista (ja monista ulkomaalaisistakin - esim. sitä ennen tullut Scissor Sistersin uusi näytti tämän rinnalla köykäiseltä) videoista nimenomaan teknisistä seikoista. Video on luultavasti kuvattu aivan oikealle filmille ja siinä on suoritettu erittäin onnistettu värinmäärittely; siniset näyttävät tummilta ja harmaat selkeiltä ja Toni Wirtasen takki värisee jotenkin ihmeellisesti.

Video näyttää siltä, että siihen on laitettu melko paljon rahaa ja aikaa - enemmän kuin Suomessa musiikkivideoihin yleensä. Mielestäni se on videona aivan kansainvälistä tasoa.

Itse biisistä en kyllä pidä yhtään. Apulannan nykytyylinen suomirock/synkistely/nu-metal -viritelmä on mielestäni todella hermoon käyvää.

2 kommenttia:

Tankearkivet kirjoitti...

the blues are still blue. jaahasta.. hmm.. otitko sen mun listalta?

Pete P. kirjoitti...

Kyllä kyllä. Latasin sen jo silloin joskus aikoja sitten, kun sä hehkutit sitä, mutta nyt palasin siihen. Se on kyllä hyvä.

Enemmän biisejä pyykkäämisestä, kiitos! (Vai onko siinä joku syvällisempikin merkitys? ;-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...