20 joulukuuta 2006

"Two sugars would be great"


Heräsin äsken päiväunilta. Kello on nyt puoli kuusi illalla. Siivosin vähän ja löysin eri puolilta asuntoa neljä tyhjää Red Bull -tölkkiä. Silityslauta on esillä, vaatemyttyjä, mandariininkuoria ja CD:itä joka puolella.

Menin tänään aamulla yhdeksäksi töihin, ilman että nukuin sitä ennen (kai) yhtään. Vaihtoehdot ovat että joko en nukkunut ollenkaan, tai sitten näin erittäin realistista unta että olisin kieriskellyt sängyssä valveilla.

Jaksoin töissä ihmeen hyvin. Avustamani ala-asteenopettaja oli itsekin niin puhki, että rupesi itkemään luokkansa edessä kesken päivän. Itse en muistaakseni sortunut mihinkään typeryyksiin vaikka unen puutteesta kärsinkin. (Vai haukuinko jonkun nokkavan kuudesluokkalaisen Fubu-housuja? Saattaa olla...)

Eilisiltana oli kyllä hauskaa. (Paitsi Eliten ruoka oli jälkiruokaa lukuunottamatta pieni pettymys. Ateria oli kuitenkin ilmainen, joten en valita.) Trivial Pursuitissa joukkueemme tappio oli niukka, mutta varmasti ansaitu. Itse tiesin muille mahdottomalta tuntuneen Björk-kysymyksen helposti. Ystäväni olivat niin anteliaita, että osuuteni jaetusta taksimatkastamme oli pienempi kuin mitä olisi kuulunut olla. Ja taksin radiosta tuli Beatlesin Revolution ja Oasikselta Some Might Say.

Koko päivä on kyllä ollut todellista hullunmyllyä. Ajantaju on kateissa (on niin pimeääkin, että ulos katsomalla on mahdotonta sanoa, paljonko kello on). Nyt muutama tunti valveillaoloa ja kello taas seitsemältä aamulla soimaan. (Vuoden viimeinen työpäivä!)

Jos saisitte joltain tytöltä sellaisen joulukortin, jossa nimeksenne vastaanottaja-kohtaan olisi laitettu "Pete-buddy", tulkitsisitteko sen niin, että se ei kovinkaan paljon rohkaise minkäänlaiseen romanttiseen tulevaisuuteen?

Pulp - Bar Italia (mp3)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...