30 joulukuuta 2006

New Yorkiin

Muutaman tunnin kuluttua lähden kuuden kaverini kanssa New Yorkiin juhlistamaan uutta vuotta. Laukut on pakattu ja eurot vaihdettu dollareihin, matkalukeminen on mukana ja iPod ladattu.

Nyt pitäisi saada vähän unta, mutta jännittää sen verran, etten varmaan pysty nukahtamaan. Päivästä tulee pitkä: jatkolentoa Amsterdamista joutuu odottamaan n. 5 tuntia!

Yksi matkakumppaneistani kysyi aivan tosissaan, saako lentokoneeseen ottaa avaimet mukaan. Ne kun ovat niin "terävät".

Skotlantilainen The View soittaa 2. ja 3. tammikuuta Mercury Loungessa ja ensimmäiselle keikalle on ainakin tällä hetkellä vielä lippuja jäljellä. Mitään huippusuperkeikkoja ei tammikuun ensimmäisellä viikolla oikein muuten ole.

Yritämme ehkä myös päästä katsomaan Conanin show'ta, joskin se on ehkä suomalaisille vähän last season -juttu jo nyt. (Toisaalta Conan on aina hauska, joka ilta.)

Itse haluaisin ehkä käydä alkuperäisen Kramerin kiertoajelulla, se voisi olla hauskaa. Kuulemma on olemassa myös sellainen kiertoajelu, jossa käydään "maailman hienoimmassa McDonald'sissa", jossa ruokailijoita viihdyttää flyygelin soittaja.

Eniten odotan ehkä aivan tavallista oleskelua, syömistä ja juomista ja kävelyä ja ihastelua. Kaikki suurimmat turistikohteet Central Parkia lukuunottamatta näin jo viime kerralla, mutta totta kai ne voisi käydä katsastamassa uudelleenkin. Ja Donald Trump olisi hauska bongata Trump Towerin paikkeilta, se olisi maailman hienointa (tiedättehän?).

Nyt siis vähän uniyritystä ja sitten matkaan!

Hyvää uutta vuotta kaikille!

4 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

omg Hyvää matkaa!

Tankearkivet kirjoitti...

kade...

olin tänään ovesi ulkopuolella (löysin helposti kun mainostit miten olit koristanu sen). noh. sitten mietiskelin että missäköhän se pete luuraa.. tulin kotin luin blogisi ja muistin heti että sunhan piti matkustaa nykkiin. Nyt istun tässä vaan ja oon kade. Hyvää uutta vuotta ystävä. Sääli ettei nähty.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti oli kaikinpuolin sellaista sattumanvaraisen mielenkiintoista. Erikoisia ja erikokoisia juttuja ja vesisadetta. Juhlavuosi 2007 sanovat eräät, mutta saa nähdä nyt. Toivotaan!

ps. Vaadin,että vuoden 2007 lauseita aletaan kartoittamaan heti.

Anonyymi kirjoitti...

Vauuu! Nykkiraporttia odotellessa - hyvää uutta vuotta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...