09 tammikuuta 2007

Paluu


Palasin New Yorkista Amsterdamin kautta muutama tunti sitten. Väsymys on armoton, koneessa ei mitenkään pystynyt nukkumaan. Yksi yö katosi aikaeron mukana jonnekin. New Yorkista Damiin vieressäni istui mies, jolla oli joku kummallinen paiserutto tai muu samanlainen. Toivottavasti se ei tartu.

Oli outoa tulla kotiin, kun oli ollut vuodenvaihteen poissa. Nyt on vasta tammikuun alku, mutta jotenkin tuntuu kuin vuosi olisi jo pidemmällä.

Nyt lattialla on auki kaksi matkalaukkua joista tulee ulos kummallista sälää, kaiken näköistä paperilappua ja pääsylippua, suklaata ja särkylääkkeitä.

Matka oli aivan loistava, rakastan edelleen New Yorkia. Nyt suhteemme syveni entisestään, kun oli edellistä kertaa enemmän aikaa tutustua. Vauhtia ja säpinää riitti, nimesimmekin matkakumppanieni kanssa koko reissun stressilomaksi. Itse ainakin sain kuitenkin kaupungista paljon irti, kaikki 8 päivää olivat loistavia.

Laitan pian esille kuvia ja kerron enemmän. Luvassa on joku laajempi kuvaus New Yorkista ja Amerikasta, päiväkirjatyyliset muistiinpanot matkalta ja jokunen tarkempi kuvaus yksittäisistä ilmiöistä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...