24 tammikuuta 2007

Aivot?

Tässä jännä tarina, jota en kertonut tänään:

"Eilen aamulla mun aivot jämähti ihan lukkoon, varmaan pakkasen takia. Ruutu jäi vaan päälle mutta mitään ei tapahtunut. Töiden jälkeen mä menin kauppaan, missä ne resetoi sen, ne painoi paria nappulaa yhtä aikaa ja nyt se toimii taas."

Häpeän jälleen epäselvää puhettani, mutta syytän myös meluista tilaa. Sanan "aivot" kohdalla pitäisi olla "iPod".

Mutta periaatteessa erittäin siisti juttu, tällaisia pitäisi oikeasti kertoilla! Ottaisi jonkin arkipäivän tavanomaisen tapahtuman ja vaihtaisi siitä yhden sanan, jotta tarinasta tulisi oudompi.

Muuta: Crowded House palaa taas yhteen! Luvassa on maailmankiertue (toivottavasti tulisivat Suomeenkin, mutta millä todennäköisyydellä?) ja mikä hienointa, täysin uusi studioalbumi! Crowded House on mielestäni yksi historian aliarvostetuimpia bändejä, parhaimmillaan heidän biisinsä olivat melodisesti aivan Beatlesin tasolla. Lataa legendaarinen Don't Dream It's Over [lähdeblogi].

5 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

On kyl hyvä kipale. Sivistyksessäni on varmasti giganttinen aukko, kun en ole aiemmin varmaan edes kuullut koko bändistä. Joka päivä sitä oppii jotain..

Anonyymi kirjoitti...

crowded house oli vähän niinkuin take that mutta osasivat soittaa itse jonkin verran.

Pete P. kirjoitti...

Kannattaa ladata myös mm. kappaleet Fall At Your Feet, Four Seasons In One Day ja Weather With You! ...Tai oikeastaan hankkia koko Woodface -albumi, joka on loistava alusta loppuun.

Take That -vertausta en ymmärrä. Mutta siitä tuli mieleen, että Take Thatin paluusingle Patience on hyvä biisi!

Pete P. kirjoitti...

Ai niin, ja Don't Dream It's Over ei siis edes ole Woodfacella, edellisestä sai varmasti väärän käsityksen.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa ladata? Miks vitus ne kannais ladata? Nehän löytyy vinyyliltäkin kaikki. Onks tää tää digitaalinen vallankumous? Paskaa vaan ihan sama mistä tuutista kuhan sen voi ladata netistä. Kenen korvat kestää edes kuunnella jotain mp3:sia? CD on melkeen yhtä hirvee. Yks parhaista bändeistä toki. Niille jotka ei tienneet, niin heidän viimonen keikka, joka oli siis Sydneyn oopperatalolla, jota on jo pienen aktiivisen faniryhmän toimesta kohta vuoden verran on ruinattu, julkaistiin DVD:llä. If you like it digital..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...