04 helmikuuta 2007

The Hours - Ali In The Jungle


Viime päivinä olen kuunnellut englantilaisen The Hoursin uutta singleä Ali In The Jungle lähes non-stoppina. Se on erittäin taidokas kappale; alun nakuttavasta pianosta tarttuvien kertosäkeiden kautta lopun rytminmuutokseen ja radioselostajan ääneen saakka erittäin harkittu ja näkemyksellä kasattu kokonaisuus.

En ollut kuullut The Hoursista ennen kuin näin Ali In The Jungle -videon Torrin blogista aiemmin tällä viikolla. Bändissä soittaa ilmeisesti entisiä Joe Strummerin yhtyeen The Mescalerosin jäseniä ja joitain suhteita Pulpiinkin löytyy. Tällainen kokemus kuuluu selvästi ainakin Ali In The Junglessa: bändi kuulostaa niin varmalta omasta tyylistään ja taidoistaan että siitä huomaa ettei kyse ole mistä tahansa vasta-alkajien ryhmästä.

En ole vielä ehtinyt perehtyä bändin muuhun tuotantoon, mutta debyyttialbumi Narcissus Road ilmestyy nyt alkavalla viikolla ja se pitää varmaankin hankkia heti säästöperiodin loputtua. Toisaalta en ole ihan varma, pitäisikö minun ikinä edes kuunnella mitään muita kappaleita The Hoursilta koska pidän Ali In The Junglesta niin paljon, että sitä saattaa olla vaikea ylittää.

Kokeilkaa itse mitä mieltä olette, The Hoursin kappaleen Ali In The Jungle voi ladata tästä [lähdeblogi].

Muuta: Äsken kokkaillesani öljysumutinpullo räjähti aivan itsestään ja sotki koko keittiön ja vaatteeni oliiviöljyyn. Pelästyin myös melkoisesti! Onneksi räjähdys ei rikkonut mukanaan esimerkiksi mitään lasitavaraa. Gilmore Girls meni melkein kokonaan ohi siivotessa. Pahus.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...