21 helmikuuta 2007

Paras suomalainen TV-ohjelma aikoihin

Miltä seuraavanlainen konsepti teidän mielestänne kuulostaa: uusi suomalainen poliiseista kertova animaatiosarja TV2:lta lauantai-iltaisin? Aivan, se kuulostaa reseptiltä katastrofiin.

Mutta jostain kumman syystä Ylen uusi Pasila-animaatio on parasta suomalaista TV-viihdettä sitten... en edes muista milloin! Sarjaa on tullut vasta yksi jakso, mutta se vakuutti ainakin minut. Harvoin minkään sarjan ensimmäinen jakso on kovin hauska, mutta jos Pasila oli jo ensimmäisessä jaksossaan näin hyvä...

Ehkä tärkein syy sarjan onnistumiseen on sen tekijäjoukko. Atte Järvisen käsikirjoitus on erittäin nokkela ja yksityiskohtainen, ja eräät Suomen hauskimmista näyttelijöistä - mm. Kari Hietalahti, Jani Volanen sekä tuleviin jaksoihin luvatut Petteri Summanen ja André Wickström - tuovat hienosti sarjan hahmot eloon. Oma suosikkini on kuvassa näkyvä vanhempi komisario Rauno Repomies. Sarjan päähenkilö on kuitenkin täydellisen ärsyttävä Kyösti Pöysti (loistava nimi!), johon on hyvin vaikeaa samastua ja josta on hyvin vaikeaa pitää, mikä on sarjan kirjoittajilta jännittävä ratkaisu.

Yle 2 siis esittää Pasilaa lauantaisin klo 22.05 ja uusintana keskiviikkoisin (tänään!) klo 20.05 (tosin käsitin, että keskiviikon jakso on aikaisemmasta esitysajankohdastaan johtuen jotenkin "siivottu"). Mutta mikä parasta, uusimman jakson voi aina esityksen jälkeisestä maanantaista alkaen katsoa osoitteesta http://www.yle.fi/pasila/!

Kannattaa hypätä Pasilan kelkkaan jo nyt! Joko siitä tulee arvostettu kulttisarja tai sitten se vaipuu täydelliseen unohdukseen. Kävi miten kävi, Pasila on hauskin suomalainen TV-sarja tällä hetkellä!

3 kommenttia:

Patch kirjoitti...

Hey Pete2ndBest... want to send that Oasis "Listen Up" mp3 over? My address is ifallforeveryone AT gmail DOT com ... have to write it like that so the spambots don't get me!

Tankearkivet kirjoitti...

mitä sä olit kommentoinu mun blogia, ja sit ottanu pois?

Anonyymi kirjoitti...

Laavalamppu, se on jännä juttu... Shiva ja Vishnu, luominen ja tuhoaminen. Jatkuva prosessi, kiertokulku... Se on jotenkin niin kauheen jännää...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...