01 helmikuuta 2007

Pete Dohertyn tuorein video

Tällä kertaa Pete Dohertyn uusin video ei ole musiikkivideo, vaan aamulla brittitabloidi The Sunin nettisivuilla julkaistu salakuvattu pätkä, jossa Doherty käyttää suonensisäisiä huumeita.

Video on ilmeisesti kuvattu Dohertyn ja hänen naisystävänsä Kate Mossin yhteisellä Thaimaan-matkalla vuodenvaihteessa.

Kaiken muun ällöttävyyden lisäksi videossa on todella surullista se, että siinä soi taustalla Gorillazin kappale Clint Eastwood, ja Doherty laulaa mukana kohdassa "I'm useless but not for long / The future is coming on" juuri samalla kun hän pistää neulan käsivarteensa.

Ihmettelen myös sitä, että miten Dohertyn huumeidenkäyttö on jälleen kerran päätynyt nauhalle. Tämäkin otos on kuvattu siis thaimaalaisessa hotellihuoneessa, johon on luultavasti varta vasten asennettu kamera tällaisten skandaalivideoiden kuvaamiseksi. Nettisivuillaan The Sun tuomitsee kovin sanoin huumeet ja näyttää videon lopuksi tukipuhelimen numeron, mutta ei kerro paljonko se on maksanut videon kuvaajalle otoksen käyttämisestä - tai paljonko lisää lehtiä se myy tänään videosta otettujen kuvien ansiosta!

Nauha on siis vähintään kuukauden vanha ja tällä viikollahan Doherty kirjautui jälleen kerran sisään vieroitusklinikalle Lontoossa. Edelliset yritykset eivät ole tuottaneet mainittavaa tulosta (kuten eivät myöskään Dohertyn vatsaan asennetut kaksi implanttia), mutta ehkäpä tällä kertaa. Uusi vuosi ja kaikki, jne.

3 kommenttia:

Tankearkivet kirjoitti...

oi, aikaa hirvee.. masentava!!

Sonja kirjoitti...

Byuhhhhh!!! En vaan kestä koskaan katsoa, kun joku piikittelee suoneen. Verikokeessakin mut laitetaan aina valmiiksi selälleen...HRRRRRR

Pete P. kirjoitti...

Jep, on kyllä ällöttävää. Ei kuitenkaan ehkä ihan yhtä karsea kuin pahamaineinen "MTV blood interview" viime kesältä. http://www.youtube.com/watch?v=UDI9icmwe48

Lääkärisarjatkin on inhottavia. House olisi vielä niin paljon loistavampi jos se olisi vaikkapa dekkarisarja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...