17 syyskuuta 2007

Kate Nash - Mouthwash


Kate Nash on ilmeisesti yrittänyt tehdä uuteen singleensä Mouthwash sellaisen sanoituksen, johon vähintään 98% kuulijoista voi helposti samastua:
"I use mouthwash
Sometimes I floss
I've got a family
And I drink cups of tea"
Tuo on oikeastaan jo niin laimeaa tekstiä, että se on aika hyvää. Ja itse kappale on varsin tarttuva; sävellyksenä paljon parempi kuin edellinen Foundations. Lataa Mouthwash tästä [lähdeblogi].

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mä tykkään hirveesti kate nashin videoista mutta tämä video ei oikeen iskenyt. tosin en kyllä tykkää sellasistakaan, joissa video ikään kuin ylittää biisin. ehkä olen kyllä ylipäänsä viedeoiden suhteen hirveen kriittinen, mutta parempi ois joskus ettei ois videota ollenkaan.. mutta tässä se nyt oli aika sama. höpötystä.

Pete P. kirjoitti...

Joo, tää ei videona ollut yhtä hauska kuin Foundations. Aika monesti tosiaan videot laittaa katsojan mieleen liian hallitsevan leiman ja sitten ei pysty enää miettimään biisiä ilman sitä mielikuvaa.

Pitääkin muuten tehdä lista kaikkien aikojen suosikkivideoista! Ykkösenä on ehdottomasti Blurin Charmless Man, diggasin siitä 10-vuotiaana niin ökypaljon!

Anonyymi kirjoitti...

teesanoituksista rokkaavin on tietysti:
"Maybe you're the same as me,
take two sugars in your tea".
http://www.youtube.com/watch?v=gedOXPqNEGI

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

Totta, sitä ei voita mikään! Mutta se onkin jo aivan oman tasoistansa runoutta. Liam on nero.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...