03 syyskuuta 2007

Tarvitsen managerin


Tämä päivä meni täysin harakoille. Vielä aamulla kaikki näytti hyvältä ja helpolta: heräisin, pukisin päälle ja lähtisin ajoissa lukukauden ensimmäiselle kurssille, joka kaiken lisäksi olisi vielä helppo englannin pakollinen.

Sitten alkoi sataa kaatamalla. Sitten bussissa viereeni istui märkä ja haiseva mies ja aloin itsekin haista. Ruuhka oli niin kova, että myöhästyin luennolta, vaikka miten juoksin. Lisäksi etsin luentoa vielä väärästä rakennuksestakin.

Eli tässä vaiheessa olin hikinen, haiseva ja auttamattomasti myöhässä, ja vielä myöhässä väärästä paikasta.

Palasin kotiin vaihtamaan raikkaat vaatteet ja lähdin uudestaan keskustaan. Hain varaamani tenttikirjan ja menin lukusaliin lukemaan. Se oli tylsin kirja ikinä, organisaatioviestintää. "Viestintä vaikuttaa organisaation kulttuuriin ja organisaation kulttuuri vaikuttaa viestintään." Ihanko totta?

Näiden vastoinkäymisten lisäksi iltapäivällä iski flunssa, eikä pääkipu lähtenyt edes pillereillä. Onneksi minua ei sentään potkittu pois kurssilta poissaolon takia, sekin olisi voinut tapahtua (niin sanoi opettaja sähköpostissa, kun kysyin asiasta).

Joskus olisi parempi luovuttaa. Pysyä koko päivä sängyssä. Varsinkin nyt, kun kaikki Welhon kaapelikanavat näkyvät parin viikon ajan ilmaiseksi. Voisi vaikka oppia History Channelilta jotain (vaikka kuitenkin katsoisin koko ajan MTV2:ta tai VH1:tä).

Tarvitsisin jonkun, joka kertoisi minulle mitä kursseja pitää valita, milloin ne ovat ja missä ne pidetään. Ja joka sanoisi, milloin kannattaa pitää kaulaliinaa ja juoda kuumaa ettei vilustu. Tarvitsisin managerin. (Osaisin kyllä edellämainitut asiat totta kai itsekin, mutta... jostain syystä teen ne aina pieleen. Ja sitten tulee tällaisia päiviä.)

En muutenkaan ole varma, miten jaksan taas yhden vuoden kirjastoja ja lukemista ja aikaisia herätyksiä ja luentoja ja ruokalaruokaa ja kävelemistä edestakaisin ja kaikkea mitä opiskelijan arkeen kuuluu. Se tuntuu niin tylsältä. Totta kai se on jonkinlaista lomanjälkeistä shokkia tms., mutta silti. Blääh. (Kirjoitinkohan tasan vuosi sitten täysin samasta asiasta..?)

Franz Ferdinand - Jacqueline
"It's always better on holiday..."

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä se päivätöiden tekokaan juuri lämmitä, etenkään yhdistettynä valtaisan hitaaseen ilta- ja/tai viikonloppuopiskeluun.

noh, hiljaa hyvää tulee..

t: lokaali

Anonyymi kirjoitti...

so much better on holiday. mä en olen saanut vieläkään päivääni käyntiin ja flunssa iski jo viikonloppuna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...