11 syyskuuta 2007

YouTube-kimara

("Kimara" on ihan mahtava sana. Onko muka ikinä ollut olemassa mitään huonoa kimaraa? Maalikimara, marjakimara... mitäs muita? Ei. Huonoja kimaroita ei yksinkertaisesti ole.)

Vanha sananlasku sanoo, että flunssa kestää kaksi viikkoa tai 14 päivää. Pitää siis kärsiä vielä viitisen päivää. Mutta miksi se ei mene edes yhtään parempaan suuntaan? ...Ja huomenna takuulla vilustuu Stadionilla Puola-pelissä vielä uudestaan.

Katselin mm. tällaisia videoita viime yönä kun en saanut unta:



Tämä on löydetty hauskan Karinski.net-blogin kautta: James Blunt Sesame Street -lastenohjelmassa. Ensimmäisellä katselukerralla ajattelin vain, että onpa hauska laulu ja Bluntilla on yllättävää huumorintajua. Seuraavalla kerralla aloin pohtimaan, onko laulun aihe sittenkin jollain piilotetulla tavalla rivo, eikä ainoastaan geometrinen. Tässä on niin monitasoinen sanoma.



Seuraavaksi joku oli kuvittanut Paintilla Oasiksen Hey Now'n. Hey Now on yksi (What's The Story?) Morning Gloryn kohokohtia ja olisi ansainnut vaikka virallisenkin videon. Mutta tämäkin on paikoin kohtalaisen hauska. Todella kirjaimellinen tulkinta kappaleen sanoista.



Ja viimeisenä Guillemots esittää Pariisin kaduilla kappaleen Annie, Let's Not Wait. Edellisistä videoista poiketen, tämä on aivan oikeasti laadukasta taidetta. Instrumentteina mm. saha, kirjoituskone ja lyhtypylväs!

Edit: Aivot alkoivat yhtäkkiä toimia (miksi ei jo viime viikolla?): voinkin tietysti mennä työterveyslääkäriin vielä tänä iltana ja saada antibiootteja! Vartiointihommia on ensi lauantaina vielä viisi tuntia edessä, joten siihen asti työnantaja varmasti vielä maksaa lääkärikäynnit. Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö on muuten oikein loistava, mutta sinne on vain niin vaikeaa saada aikoja. Pitäisi ehkä nyt varata valmiiksi ensi vuoden flunssaepidemiaa varten. Mutta nyt yksityislääkäriin, jee! Antiobiootteja, jee!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hey Now:n "it fell from the sky" hymyilytti kyllä.

Samalla muistui mieleen, että 'There and Then' pitäis ostaa DVD:llä kun VHS alkaa olla jo aikansa elänyt (=en omista enää nauhuria).

Hinta näköjään 12,49 play.com:issa. Ei paha.

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

Joo, "it fell from the sky" ja sit kanssa "what will it hold for me" oli ehkä parhaat. :-D

There & Then on niiin loistava! Liamin vaatteet ja hiukset Maine Roadin keikalla - ihan ällistyttävät! Vaaleansininen Umbron verkkapuku!??! Mutta silti tosi siisti.

YouTubesta löytyy muuten paljon pätkiä siltä Maine Roadin keikalta, joka ei ole There & Thenillä mutta joka kuitenkin kuvattiin. Hello on tosi kova ja siinä on ihmeelliset alkuspiikit.

Anonyymi kirjoitti...

"this one's for them so-called kidnappers" ?)

Tosiaan, Umbron verkkarit - alla kauluspaita. Noelin tokan illan anorakki oli ihan mahtava, melkeen vieläkin haluisin sellaisen. Noita releitä tuli etsittyä 90-luvun lopulla melko tuloksetta..

Täytyy checkaa noita pätkiä, oon aina digannut Noelin livesooloista enemmän kuin levytetyistä.

t: lokaali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...